Connect with us

Digital

Serviciul de streaming SkyShowtime va fi lansat în peste 20 de țări europene începând din 2022

Published

on

Reclame

Plaftorma a primit toate avizele legale de funcționare

Comcast Corporation (NASDAQ: CMCSA) și ViacomCBS Inc. (NASDAQ: VIAC, VIACA) au anunțat că noua plaftormă de streaming SkyShowtime a primit toate avizele legale pentru lansarea în peste 20 de piețe europene, în 90 milioane de gospodării, începând de anul acesta.

 Monty Sarhan, CEO SkyShowtime, a declarat: “Suntem încântați că SkyShowtime a primit toate avizele legale și abia așteptăm ca acest serviciu de divertisment nou, unic și convingător, cu o gamă variată de conținut  din întreaga lume, să fie disponibil pentru milioanele de spectatori din aceste țări.”

Sarhan a fost numit CEO al SkyShowtime la începutul acestui an. Veteran Comcast și ViacomCBS, Monty Sarhan a petrecut, de asemenea, peste un deceniu la EPIX, serviciul de televiziune cu abonament. În calitate de EVP și Director General al EPIX, el a asigurat distribuția completă la nivel național cu MVPD-uri și a lansat serviciul EPIX direct către consumatori, conducând compania prin cea mai rapidă perioadă de creștere a veniturilor și depășind un număr dublu de abonați.

SkyShowtime va fi disponibil în următoarele țări: Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Țările de Jos, Macedonia de Nord, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania.

Oferta SkyShowtime va cuprinde 10.000 de ore de conținut pentru toate genurile și categoriile de public, inclusiv drame, filme pentru copii și familii, francize-cheie, filme în premieră, programe locale, documentare și multe altele.

Mai multe detalii despre SkyShowtime, inclusiv costul abonamentului, vor fi anunțate ulterior.

Despre SkyShowtime:

SkyShowtime este un nou serviciu de divertisment video la cerere (SVOD) cu abonament care va fi lansat pe parcursul lui 2022.

O asociere a Comcast Corporation (NASDAQ: CMCSA) și ViacomCBS Inc. (NASDAQ: VIAC, VIACA), SkyShowtime reunește resursele ambelor companii, experiența directă către consumator și cele mai bun conținut de divertisment, filme și  serial originale din portofoliul de mărci NBCUniversal, Sky și ViacomCBS, inclusiv titluri de la NBCUniversal, Universal Pictures, Sky Studios, Peacock, Paramount+, SHOWTIME®, Paramount Pictures și Nickelodeon.

SkyShowtime va fi disponibil pe peste 20 de piețe europene și va ajunge în peste 90 de milioane de case. Acesta va fi oferit în Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Olanda, Macedonia de Nord, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending