Connect with us

Emisiuni

“Serviciul Român de Comedie – Fun Factory” revine cu forțe proaspete la Antena 1

Published

on

Din această toamnă, “Serviciul Român de Comedie” revine la Antena 1 cu agenda plină de noutăți. Din 1 octombrie, de la ora 20.30, “Serviciul Român de Comedie – Fun Factory” le aduce telespectatorilor umor de calitate îmbrăcat sub forma unui concurs de talente care mai de care mai hazlii.

“Întreaga emisiune se va împacheta sub forma unui concurs de talente, ceea ce ne dă posibilitatea să ne înscriem în trendul actual de pe piața de divertisment TV și, de asemenea, ne oferă șansa să îl parodiem.”, mărturisește Toni Grecu.

Pe scena show-ului de talente și în fața unui juriu surpriză, cei de acasă vor putea vedea o pleiadă de personaje care mai de care mai colorate și mai amuzante, de la Familia Cosmos, la Veronica (Cătălin Neamțu), Păguboșii (Andreea Doinea și Cosmin Natanticu) sau Roxana traseista (Jojo). Concurenții își vor susține numerele artistice și cu povești, iar juriul le va acorda culori: verde pentru admis și roșu pentru respins.

Cea de-a doua parte a show-ului SRC din această toamnă vine cu o altă noutate: serialul emisiunii, “Romeo și Roxeta”, care îl aduce în distribuție și pe Daniel Buzdugan și care le va oferi telespectatorilor Antena 1 multe motive de râs în hohote și buna dispoziție.

Așadar, salvați data de 1 octombrie pentru divertisment de calitate cu Serviciul Român de Comedie, de la 20:30, numai la Antena 1.

Foto credit: Antena 1

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending