Connect with us

LIFE STYLE

Seya, mai sexy ca niciodată

Published

on

Reclame

După mai multe încercări în plan sentimental, frumoasa Seya anunță că este tot singură.

De-a lungul timpului, aceasta a avut mai multe relații, iar cu câteva luni în urmă, a participat chiar și la show-ul fenomen Puterea Dragostei pentru a-și găsi jumătate, dar norocul nu a fost să fie de partea ei. Astfel, tânăra a decis să se concentreze momentan doar pe propria persoană și și-a găsit alinarea în muzică.

„Mi-am dat seama că eu ar trebui să fiu pe primul plan și, în ultima perioadă, m-am concentrat mai mult pe cariera mea. Drept urmare, stau ore întregi la studio și repet pentru proiectele mele. Deseori, ajung dimineața și plec seara, târziu. Îmi doresc, în continuare, să îmi găsesc și jumătatea, dar toate la timpul lor. Sincer, visez la un bărbat înțelegător, care să mă susțină. La Puterea Dragostei am avut câteva încercări, m-am apropiat de unii concurenți, dar nu ne potriveam. Ei voiau ceva, eu altceva și atunci am decis să nu ne încurcăm reciproc și să ne vedem de drumul nostru.” a mărturisit Seya.

Frumoasa brunetă are planuri mari pentru viitor și se pare că este deja pe drumul cel bun. Artista a reușit să strângă la ultima sa piesă peste 140.000 de vizualizări pe YouTube, dar și să ajungă cu ea pe posturile de radio și TV din Turcia și Azerbaijan.

„Durmadan este o piesă despre iubire. Practic, e un rezumat al unei povești de dragoste neîmplinite pe care am trăit-o cu trei ani în urmă. Am observat că oamenii caută astfel de melodii, mai ales în perioada aceasta dificilă în care tot mai multe cupluri se despart. Prin urmare, m-am gândit ca aceasta să nu fie ultima piesă de acest gen. Așadar, le garantez tuturor urmăritorilor mei că vor urma lucruri foarte faine.” spune Seya

În trecut, Seya, pe numele real Silvia Costache, a lansat mai multe piese care s-au dovedit a fi un real succes, printre care „Muy Loco”, „Criminal”, „Tocame”, „Honey Money”, „Bastardo”, dar și cover-uri după piese de dragoste turcești. Iar hit-ul său „Chocolata” a răsunat în toată lumea. În urma acestui succes, artista a fost invitată să concerteze în multe orașe mari din Europa și nu numai. De exemplu, a avut ocazia inedită de a cânta la deschiderea concertului Rihannei din Kazahstan.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending