Connect with us

Emisiuni

SEZOANE NOI: Acces Direct şi Un show Păcătos, din nou la Antena 1

Published

on

Reclame

 

PREMIERA: “Acces Direct”, emisiune prezentată de Simona Gherghe, și „Un show păcătos”, al cărui gazdă este Dan Capatos, revin din 5 septembrie, la Antena 1, cu sezoane noi .

 

Simona Gherghe

„După cinci săptămâni de vacanță, mi-e dor de prietenii emisiunii și de adrenalina directului. Continuăm seria povestilor despre oameni obișnuiți, povești impresionante, din care fiecare are câte ceva de învățat. Insă nu neglijăm nici vedetele de la noi, mai ales la evenimente speciale. De altfel, așa vom și începe noul sezon. Că tot se poarta nunțile, noi avem o petrecere dublă: căsătorie si botez, cu miri și nași celebri. Este o exclusivitate, așa că vă aștept luni, de la 17.00, ca de obicei!” spune Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii „Acces direct” ce revine de luni, 5 septembrie, la Antena 1.

Simona Gherghe, Acces Direct

Simona Gherghe, Acces Direct

Dan Capatos 

“De obicei, la început de sezon, toată lumea promite marea cu sarea, să atragă telespectatorii. Din fericire, “Un show păcătos” a devenit de mult timp un “clasic”, așa că nu mai are nevoie de asemenea tertipuri. Eu le spun telespectatorilor un singur lucru: luni începe “Un show păcătos”. Vă mulțumesc pentru acest al 18-lea început. Să vă dea Dumnezeu sănătate!”, spune Dan Capatos, la începutul celui de-al 18-lea sezon al emisiunii pe care o prezintă.

Un show pacatos ANTENA 1

Un show pacatos
ANTENA 1

 

Luni, la Antena 1, în primele ediții “Acces Direct” și “Un show păcătos”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea imagini în exclusivitate de la cele mai importante evenimente din viața Andreei Tonciu: nunta cu alesul inimii ei și botezul fiicei sale, Rebecca Anamaria.

 

Foto Montaj: RADAR DE MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016: Tu alegi castigatorii. Voteaza-ti aici favoritii 🙂

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending