Sezon nou „Spectacool”, la TVR Cultural - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Începând de vineri, „Spectacool” a revenit cu sezonul al doilea la TVR Cultural. Gazda emisiunii, Cristina Timuş, vă aduce mai aproape arta şi pe oamenii ei în fiecare vineri, de la ora 18.15.

 

În cel de-al doilea sezon, magazinul de artele spectacolului Spectacool  încearcă să fie atât un ghid pentru telespectatori, cât și un spațiu al ideilor și opiniilor. În acest sens, la fiecare ediție, pe lângă rubrica deja cunoscută de „Recomandări”, un critic de specialitate va face observații legate de premiera săptămânii.

Artele spectacolului înseamnă mai mult decât spectacole, concerte sau divertisment, realizatorii emisiunii orientându-se şi către backstage, promovare, impresariat, festivaluri. Spectacool va avea, de asemenea, o rubrică dedicată istoriei teatrului și un dicționar în care vor fi explicate noțiuni specifice acestei zone.

În prima ediţie, telespectatorii au putut urmări interviuri cu George Mihăiţă, Dorina Chiriac şi Ileana Lucaciu (critic de teatru) despre piesa „Femeia care şi-a pierdut jartierele”, în regia lui Silviu Purcărete. Recomandările ediţiei au fost făcute de criticul de teatru Anca Ioniţă.

Spectacool își propune să aducă arta şi pe oamenii ei mai aproape de public, de stradă. Vor fi la repetiții, vor vorbi cu oamenii din spatele scenei: recuziteri, peruchieri, mașinisti etc. Cum televiziunea înseamnă spectacol al imaginii, fiecare subiect al emisiunii va fi filmat la locul faptei: la repetiţii, în sala de concerte.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete3 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedete2 săptămâni ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TV2 săptămâni ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Reality Show2 săptămâni ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Vedeteo săptămână ago

Mihai Zmărăndescu și Remus Boroiu de la Survivor România s-au luat la bătaie înainte de a participa la concurs

Reality Show4 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni3 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Premieră TV2 săptămâni ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

Reality Show2 săptămâni ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

Reality Show3 săptămâni ago

Victorii pentru Războinici, lacrimi și conflicte pentru Faimoși, la Survivor: ”Indiferent de tensiuni, sunt și momente foarte frumoase

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

America Express, pe primul loc în topul audiențelor! A doua imunitate, așteptată cu emoții

Facebook

Advertisement

IN Trending