Connect with us

Emisiuni

Sezon nou „Spectacool”, la TVR Cultural

Published

on

Reclame

Începând de vineri, „Spectacool” a revenit cu sezonul al doilea la TVR Cultural. Gazda emisiunii, Cristina Timuş, vă aduce mai aproape arta şi pe oamenii ei în fiecare vineri, de la ora 18.15.

 

În cel de-al doilea sezon, magazinul de artele spectacolului Spectacool  încearcă să fie atât un ghid pentru telespectatori, cât și un spațiu al ideilor și opiniilor. În acest sens, la fiecare ediție, pe lângă rubrica deja cunoscută de „Recomandări”, un critic de specialitate va face observații legate de premiera săptămânii.

Artele spectacolului înseamnă mai mult decât spectacole, concerte sau divertisment, realizatorii emisiunii orientându-se şi către backstage, promovare, impresariat, festivaluri. Spectacool va avea, de asemenea, o rubrică dedicată istoriei teatrului și un dicționar în care vor fi explicate noțiuni specifice acestei zone.

În prima ediţie, telespectatorii au putut urmări interviuri cu George Mihăiţă, Dorina Chiriac şi Ileana Lucaciu (critic de teatru) despre piesa „Femeia care şi-a pierdut jartierele”, în regia lui Silviu Purcărete. Recomandările ediţiei au fost făcute de criticul de teatru Anca Ioniţă.

Spectacool își propune să aducă arta şi pe oamenii ei mai aproape de public, de stradă. Vor fi la repetiții, vor vorbi cu oamenii din spatele scenei: recuziteri, peruchieri, mașinisti etc. Cum televiziunea înseamnă spectacol al imaginii, fiecare subiect al emisiunii va fi filmat la locul faptei: la repetiţii, în sala de concerte.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending