Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

In tinutul bogat si aparent lipsit de griji din Neptune, California, locuitorii par niste rasfatati ai sortii. Nu s-ar spune ca, in spatele aparentei de stralucire si belsug, planeaza o amenintare ingrozitoare. Caci, chiar si in acest tinut viata poate fi foarte dura. Dar exista cineva chiar mai dur decit ea – Veronica Mars.

Incepind din 15 martie, de luni pina vineri, de la ora 19:00, telespectatorii Pro Cinema au intilnire cu Veronica Mars, eroina serialului cu acelasi nume. In cel de-al treilea sezon, difuzat in premiera de Pro Cinema, Veronica Mars, „boboc”, la Colegiul Hearst si detectiv cu jumatate de norma, incearca sa lase in urma tot ceea ce s-a intimplat pe vremea cind era la liceu si sa inceapa o viata noua alaturi de iubitul ei Logan si prietenii sai Wallace, Fennel si Cindy. Insa in ciuda eforturilor lor, devine clar ca anumite fantome ale trecutui refuza sa dispara.

Firma de detectivi particulari condusa de Keith, tatal Veronicai, incepe sa se dezvolte din ce in ce mai mult, insa cazurile devin si ele nu numai mai complexe, dar si mai periculoase. De asemenea, reputatia Veronicai de „fata care poate face imposibilul posibil” se consolideaza si devine pe zi ce trece mai clar ca, la colegiul Hearst, n-a existat niciodata o studenta asemenea ei.

Creat de Rob Thomas („Drive me crazy”, „Cupid”) si produs de Joel Silver (producatorul seriei „Matrix”) si Jennifer Gwartz („Lethal Weapon 4”/„Arma mortala 4”), noul sezon din „Veronica Mars” promite fanilor sai aventuri la fel de provocatoare ca si cele din sezoanele trecute.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending