Connect with us

Seriale

Sezon nou ”Goana după aur”, pe Discovery Channel, din februarie

Published

on

Discovery Channel revine cu un nou sezon al emisiunii Goana după aur începând din 2 februarie, de la ora 20.00.

În al cincilea sezon al emisiunii, totul se schimbă, deoarece intră în joc noi mineri, noi parcele concesionate, noi utilaje și chiar noi metode de a scoate aurul din pământ.

Sezonul 5 îl readuce pe Parker Schnabel, tânărul de 20 de ani, care și-a demonstrat valoarea în sezonul lui de ”miner-boboc” în Klondike, unde a strâns mai bine de 25 kg de aur, în valoare de 1,4 milioane de dolari. Parker intră într-o nouă ligă anul acesta și își stabilește un obiectiv fără precedent: el vrea să adune acum în jur de 57 kg de aur, în valoare de peste 2,5 milioane de dolari, dublu față de cât a obținut în sezonul trecut.

Descrierea episoadelor

Episodul 1: Sânge proaspăt

Tânărul Parker își stabilește pentru noul sezon un obiectiv incredibil: să adune 2000 de uncii de aur (aproximativ 57 kg). Tony Beets, vikingul, cumpără un utilaj de căutat aur, vechi de 75 de ani, iar Todd Hoffman rămâne complet falit, fără echipă și fără planuri de exploatare minieră.

Episodul 2: Din cenușă

Todd Hoffman regândește întregul proces de exploatare minieră pentru noul sezon, dar instalația lui de spălat aurul se blochează într-un râu. Tony e la un pas de a-și strivi fiul sub o bandă transportoare, iar Parker e obligat să caute aur într-o zonă mlăștinoasă.

Episodul 3: Băiatul de aur

Parker intră în conflict cu echipa lui din cauza lucrului pe timp de noapte. Tony deformează un cadru de oțel foarte important pentru exploatarea minieră, iar Todd, Jack și Thurber se ocupă de primul lor proiect de ”făcut curățenie”.

Episodul 4: Dragorul

Todd e obligat să-și vândă aurul ca să facă rost de utilajele de exploatare minieră de care are nevoie. Parker își aduce instalația de spălat aur în celălalt capăt al concesiunii, iar Tony se ridică în văzduh ca să-și scoată utilajul de dragat de pe lotul pe care l-a luat în concesiune.

Episodul 5: Greu de căzut la înțelegere

Dave acceptă să lucreze mai departe cu clanul Hoffman, însă în cadrul unui nou acord. Tony scapă ca prin urechile acului când îndepărtează cea mai grea piesă din utilajul lui pentru dragat, iar Parker se luptă cu Rick când începe să exploateze un teren netestat.

Episodul 6: Terenul blestemat

Dave și Todd intră în conflict pe tema celor mai bune metode de a exploata o zonă minieră cu solul înghețat. Monica, fiica lui Tony, ajunge într-o situație foarte neplăcută. Speranțele lui Parker sunt distruse de mai multe probleme, printre care și o porțiune de teren inundat.

Episodul 7: Goldzilla

Todd trebuie să facă rost de 100 uncii de aur (aproximativ 3 kg) ca să plătească un avans, fiindcă vrea să achiziționeze ceva important. Parker cheltuiește un sfert de milion de dolari ca să-și cumpere utilaje noi. Tony încearcă să scoată partea cu timona de pe utilajul lui de dragat, vechi de 75 de ani.

Pentru mai multe informaţii despre program, accesaţi http://www.discovery.ro/goana-dupa-aur/  sau intraţi pe Facebook la Facebook.com/discovery.romania şi pe Twitter @DiscoveryRo.

 CITEȘTE ȘI:

[sam id=”11″ codes=”true”]

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending