Connect with us

Emisiuni

Sezonul 11 Chefi la cuțite schimbă regulile în bucătăria amuletelor

Ștefan Popescu îi provoacă pe jurați la prima întrecere.

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

Sezonul 11 al celui mai urmărit show culinar din România, Chefi la cuțite, va avea premiera maraton luni, marți, miercuri, 27, 28 și 29 martie, de la 20:30, la Antena 1. Mult așteptatele competiții între jurați pentru amuletele cu avantaje extrem de râvnite vin de data aceasta într-o formulă nouă, care condimentează emisiunea.

Astfel, cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Așadar, în noul sezon Chefi la cuțite, competiţia pentru amuletă se va da în patru. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale. Cel care îi va provoca pe jurați la întrecerea culinară din prima ediție a show-ului este Chef Ștefan Popescu. „Va fi dezastru la amuletă!”, a anunțat acesta, înainte de confruntarea cu jurații într-o întrecere extrem de dificilă.

Dacă până acum, Chef Ștefan Popescu s-a aflat în platoul show-ului în rol de jurat chiar la jocurile de amuletă, de data aceasta el va intra în arena culinară alături de Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, fiind hotărât să pună prima amuletă în seif. De partea cealaltă, cei trei Chefi se vor avânta în ringul gastronomic mai dornici de victorie ca niciodată. „Ștefan Popescu nu știe ce-l așteaptă!”, a dat replica Florin Dumitrescu. „Vedem cum vom face, dar ușor nu-i va fi…”, a comentat Cătălin Scărlătescu. 

Cine va câștiga prima amuletă a noului sezon, dar și ce preparate și povești savuroase aduc în platou noii concurenți în etapa audițiilor pe nevăzute, telespectatorii vor descoperi în prima ediție Chefi la cuțite, difuzată de Antena 1 luni, 27 martie, de la ora 20:30.

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending