sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneSerialeSezonul 25 din „South Park” va fi difuzat în exclusivitate în România,...

  Sezonul 25 din „South Park” va fi difuzat în exclusivitate în România, la Comedy Central, în luna februarie

  Comedy Central difuzează în exclusivitate în România cel de-al 25-lea sezon din serialul animat South Park, în luna februarie, imediat după premiera din Statele Unite (2 februarie).

  Data premierei din România va fi anunțată în curând.

  Popularul serial animat creat de Matt Stone and Trey Parker a fost reînnoit de Comedy Central pentru mai multe sezoane, până în 2027. În plus, vor fi produse încă 14 filme originale, care vor fi disponibile pe Paramount+.

  În contextul pandemiei de Covid-19, South Park a abordat o serie de subiecte de actualitate, de la vaccinuri, gruparea Q-Anon și multe altele, într-o serie de episoade speciale. Primul dintre acestea, Pandemia – Ediția Specială, difuzat în 2020, a înregistrat cele mai bune rating-uri ale seriei din ultimii șapte ani. La sfârșitul anului trecut, Paramount+ a prezentat în premieră South Park: Post Covid și South Park: Post Covid: is The Return of Covid.

  <<În ultimii 25 de ani, mai multe generații de fani au crescut fermecate de lumea ciudat de amuzantă pe care Matt și Trey au creat-o cu „South Park”>>, a declarat Chris McCarthy, Președinte și CEO al ViacomCBS Media Networks și MTV Entertainment Studios. <<Drept parte a noii noastre oferte extinse, suntem încântați să continuăm parteneriatul alături de ei pentru mai multe sezoane din „South Park” pe Comedy Central și multe alte evenimente exclusive South Park create pentru streaming pe Paramount+. >>

  South Park a fost lansat la Comedy Central pe 13 august 1997. Producătorii executivi ai show-ului sunt creatorii Trey Parker și Matt Stone împreună cu Anne Garefino și Frank C. Agnone II. Eric Stough, Adrien Beard, Bruce Howell, Jack Shia, Vernon Chatman, Daryl Sancton, Giancarlo Ganziano, John Hansen, David List, Mark Munley, Nate Pellettieri, Greg Postma, Lydia Quidilla, Wonnie Ro, Jenny Shin, Keo Thongkham sunt producători, iar Chris Brion este Creative Director al South Park Digital Studios.

  Petrut Nechifor - Reporter

  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente