Sezonul 3 din ultrapremiatul Mad Men, în premieră la TVR 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Sezonul 3 din ultrapremiatul Mad Men, în premieră la TVR 1

Published

on

TVR 1 îşi ţine aproape fanii celor mai bune seriale ale momentului: în continuarea celei de-a doua serii, TVR 1 difuzează în premieră pentru România, începând cu 1 august, cea de-a treia serie Mad Men (Nebunii de pe Madison Avenue). Seria a treia  cuprinde 13 episoade si continuă povestea lui Don Draper si a colegilor săi din agentia Sterling Cooper.

Academy of Television Arts and Sciences a anunţat nominalizările pentru cea de 63-a ediţie a Premiilor Emmy din acest an, iar serialul Mad Men, difuzat în România de TVR 1, a adunat un total de 19 nominalizări. Printre acestea, nominalizările sunt pentru cea mai bună dramă, cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă, dar şi pentru cel mai bun scenariu. Cea de-a 63-a gală Primetime Emmy Awards va avea loc la Los Angeles, pe 18 septembrie.

În New York-ul anilor ’60, serialul urmăreşte viaţa şi competiţia acerbă între bărbaţii şi femeile care lucrează în agenţiile de publicitate de pe Madison Avenue şi care fac din vânzări o artă în sine.

Nebunii de pe Madison Avenue (Mad Men) este un serial multipremiat încă de la lansare cu un Premiu Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic, 3 Globuri de Aur pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic, un Premiu Peabody, un Premiu al Asociaţiei Producătorilor, 2 premii ale Asociaţiei Scenariştilor, Premiul AFI în 2007 şi 2008 pentru clasarea în Top 10 al celor mai bune programe de Televiziune, Premiul BAFTA pentru Cel Mai Bun Program Internaţional.

Mad Men se înscrie în rândul serialelor foarte apreciate de public si se alătură celorlalte productii ultrapremiate pe care TVR 1 le difuzează pentru telespectatorii săi: Anatomia lui Grey, Dr. House.

 

TVR 1 difuzează primul episod din seria a treia luni, 1 august, de la ora 22.00.

Este 1963. Don, încălzind nişte lapte în miez de noapte, cade în reverie şi vede o femeie care dă naştere unui copil deja mort. Mai târziu, aceasta primeşte copilul altei femei, o prostituată, care moare la naştere. Numele copilului este Dick, ca un fel de razbunare pentru cel care a lăsat-o însărcinată pe respectiva.

Advertisement

Don îi aduce laptele soţiei lui, Betty, care, însărcinată fiind, încerca să adoarmă. „Ţi-am împachetat lucrurile”, îi spune ea, însă valiza este cam zgâriată, deoarece Sally a bătut cu ciocanul în ea.

Ziua următoare, la birourile Cooper‘s, Lane Pryce îl numeşte pe Don „interfaţa noastră de business” şi îl trimite pe acesta în Baltimore la o întâlnire de afaceri. Don şi Sal zboară în Baltimore. Pretinzând că sunt Bill şi Sam, ei primesc o invitaţie la cină de la Shelly, o veselă stewardesă pusă pe flirt.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending