Connect with us

Emisiuni

Sezonul 4 „Vedeta familiei” vine cu noutăţi! Din 6 aprilie, la TVR 1

Published

on

Reclame

Câştigătorii trofeelor „Vedeta familiei” luptă pentru titlul de „Campionul publicului”, iar juriul aduce noi vedete în fiecare ediţie a sezonului. Emisiunea prezentată de Florina Constantinescu şi Costin Deşliu se vede la TVR 1 în fiecare sâmbătă, de la ora 11.00.

Avem un talentat în familie şi îl susţinem! Este deviza tuturor părinţilor şi bunicilor care au decis să îi înscrie pe cei mici în competiţia „Vedeta familiei” de la TVR 1. Şi iată că, după trei sezoane în care copiii s-au întrecut în talent şi prezenţă scenică, sezonul 4 e unul special: Florina Constantinescu şi Costin Deşliu introduc în scenă câştigătorii trofeului de până acum, care luptă pentru titlul de „Campionul publicului” şi pentru premiul în valoare de 3000 euro! Modificări se anunţă şi în ceea ce priveşte juriul emisiunii. Noi vedete se alătură „Vedetei familiei”, în fiecare ediţie a concursului de la TVR 1, începând cu 6 aprilie, de la ora 11.00!

Cezar Ouatu, Luminiţa Anghel, Nico, Alina Sorescu, Iana Novac, Doru Todoruţ, Mihai Trăistariu, Aurelian Temişan şi Sanda Ladoşi vor fi, pe rând, preşedinţii juriului ce îi va alege pe cei mai buni dintre cei buni. Ei vor comenta prestaţiile concurenţilor, în calitate de specialişti muzicali, fără a vota, însă. Alegerea celor care merg în finala din 1 iunie va aparţine în totalitate reprezentanţilor publicului, mai exact şase oameni obisnuiţi, din categorii sociale diferite: Lidia Berceanu – avocat; Izabela Cristea – asistent medical; Georgiana Vasile – profesoară; Andrei Iancu – coregraf-şef Ansamblul Artistic Ciocârlia; Adrian Georgescu – fost inginer, acum pensionar; Anton Bangaci, actor şi fotomodel.

„Anumite emisiuni, prin formatul lor, impun un anume standard cultural, educaţional. Mă bucur că pot să fac parte din Vedeta familiei, în calitate de preşedinte al juriului din prima ediţie, având în faţă trei concurente senzaţionale, de vârste diferite, carismatice, cu voci extraordinare! E plăcut să vezi că există emisiuni de genul acesta, care promovează şi oferă acest lemn sfânt numit scenă şi platoul unei televiziuni importante tinerelor talente, care se bucură de aplauze, de un moment memorabil în viaţa lor – fie că merg mai departe pe acest drum sau nu, rămân cu aceste amintiri frumoase, cu sfaturile primite de la juraţi sau persoane importante din industrie. Mergeţi cât mai departe cu această emisiune, pentru că aduce un aer proaspăt în panorama mediei naţionale!”, este mesajul lui Cezar Ouatu, preşedintele juriului în prima ediţie „Vedeta familiei” din acest sezon.

„Noul sezon Vedeta familiei – sezonul campionilor – este mai mult decât senzaţional! Momentele copiilor sunt spectaculoase, în vocile şi prestaţiile lor se remarcă evoluţia, sunt mai bine pregătiţi, mai încrezători, au piese şi coregrafii foarte grele pentru vârsta lor, au şi invitaţi speciali. Va fi o explozie de vedete în acest sezon. E adevărat că şi miza e mult mai mare de data aceasta! M-am bucurat de fiecare moment trăit la filmări, de multe ori aveam impresia că asist la momente artistice de pe Broadway sau că sunt în public la un concert de la Cesars Palace în Las Vegas”, mărturiseşte cu entuziasm Florina Constantinescu.

La rândul său, Costin Deşliu merge pe cartea misterului: „Sezonul acesta special chiar este sezonul campionilor. Avem nişte copii cu voci incredibile, invitaţi speciali şi multe, multe surprize. Iar cea mai mare SURPRIZĂ este că… dar veţi afla voi din 6 aprilie, la TVR 1!”, ne invită moderatorul.

În fiecare episod, trei concurenţi, campioni ai unor ediţii din sezoanele anterioare, trec prin trei probe: „Muzica părinţilor – piesa retro” ne poartă pe acordurile muzicii de altădată, „Cu ce te lauzi?” este piesa „de rezistenţă”, pe care micii artişti se bazează cel mai mult, iar „Acum e acum!” e numele probei în care fiecare prezintă o melodie din alt gen muzical decât cel ales la prima probă. Dacă urcă singuri pe scenă sau sunt susţinuţi de rude, prieteni, vedete sau dansatori – decizia le aparţine. La finalul fiecăreia dintre cele 8 ediţii, juriul alege un câştigător, care va merge mai departe în finala din 1 iunie. Pentru finală, concurenţii vor pregăti un moment muzical special, cu invitaţi-surpriză şi trupe de dansatori care să uimească juriul şi publicul. Câştigătorul pleacă acasă cu premiul în valoare de 3000 de euro şi cu titlul de „Campionul publicului”.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Special TV4 ore ago

Când visăm împreună, ne adunăm împreună! PRO TV și FRF lansează Imnul echipei naționale pentru EURO 2024

Reality Show5 ore ago

Diseară, la Chefi la cuțite începe bootcampul sezonul 13: concurenții se confruntă cu presiunea celei dintâi probe eliminatorii

Emisiuni6 ore ago

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Monden6 ore ago

Întâlnire amoroasă între doi concurenți Survivor, înainte de show-ul de la Pro TV: „A venit la mine acasă și era băută”

Reality Showo zi ago

Filmările Survivor All Stars s-au încheiat, iar concurenții sunt în țară! Finala va fi LIVE!

Documentar4 zile ago

National Geographic anunță premierea serialului „NASA: Culisele Inovațiilor” la 43 de ani de la trimiterea primei nave în spațiu

AUDIENȚE TV5 zile ago

Faimoșii continuă seria victoriilor, iar problemele încep să apară pentru Războinici, la Survivor All Starss. Show-ul, lider de audiență

ȘTIAI CĂ...?6 zile ago

RIHANNA, cântăreață care explodează pe scenă. Care a fost ascensiunea sa în industria muzicală mondială

Reality Show6 zile ago

Faimoșii caută o victorie mult așteptată în jocul vital, la Survivor All Stars: ”mergem spre imunitatea asta, cu gândul să câștigăm”

FOTBAL6 zile ago

PRO TV și FRF pregătesc o surpriză suporterilor, înainte de EURO 2024! Doar 67 de zile rămase până la meciul de debut!

Reality Show6 zile ago

După 3 ani, s-au împăcat la Survivor România All Stars! Gimnasta Ana Porgras și controversatul Zanni s-au luat în brațe în show-ul de la PRO TV

Facebook

Advertisement

IN Trending