Sezonul 6 TOTAL BELLAS se apropie de final. Nu rataţi ultimele episoade la E! ENTERTAINMENT! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Sezonul 6 TOTAL BELLAS se apropie de final. Nu rataţi ultimele episoade la E! ENTERTAINMENT!

Published

on

Foto Credit: E! Entertainment

Staruri WWE, scriitoare în topul New York Times și antreprenoare, Nikki Bella și Brie Bella aduc la E! continuarea sezonului 6 Total Bellas, în episoade în premieră, difuzate în fiecare duminică începând cu 24 ianuarie, de la 22:00.

 

 

Sezonul acesta urmărește aventura gemenelor Nikki și Brie, iar finalul său, pe 14 februarie, prezintă schimbările importante din vieţile lor. Nikki şi Brie şi-au croit vieţile împreună, dar nimic din ce au trăit nu le-a pregătit pentru faptul că vor aduce pe lume doi copii în acelaşi timp. În noile episoade, familia este şocată să afle că mama gemenelor, Kathy, trebuie să facă de urgenţă o operaţie pe creier.

 

Cu toții se pregătesc să-i întâmpine pe cei mai noi membri ai familiei şi sunt învăluiți de emoție și fericire. Episoadele din februarie o aduc în prim plan pe Nicole, care are un travaliu intens, iar Brie speră să poată să nască natural. Artem se implică într-un nou proiect și se întoarce să filmeze Dancing with the Stars, iar Nicole se descurcă mai greu cu Matteo, ceea ce le determină pe Nicole şi Brie să îi spună lui Kathy că se vor muta la Napa. În ultimul episod, gemenele Bella merg la Napa, să-şi vadă pentru prima oară noile case și Nicole realizează că îi este greu să-i spună lui Artem despre depresia ei postnatală.

Total Bellas este produs de WWE și Bunim/Murray Productions. Gil Goldschein, Andrea Metz și Farnaz Farjam Chazan sunt producători executivi din partea Bunim/Murray Productions, iar Kevin Dunn și Chris Kaiser sunt producători executivi din partea WWE. Nikki Bella și Brie Bella sunt și ele producători executivi.

 

Advertisement

Pline de emoție și marcate de începutul unei perioade memorabile, ultimele episoade ale acestui sezon din Total Bellas sunt difuzate în premieră duminica, de la ora 22:00, la E!

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending