Connect with us

Seriale

Sezonul 8 al serialului Căpitanul Marleau are premiera la DIVA în luna iulie

Published

on

Reclame

Televiziunea DIVA a anunțat data premierei celui de-al optulea sezon al serialului de investigații polițiste franceze, “Căpitanul Marleau”.

Din 8 iulie fanii se vor putea bucura de patru episoade palpitante noi, difuzate în serile de luni, de la ora 20:00. În acest sezon, Corinne Masiero (Louise Wimmer, Rust and Bone) revine în rolul detectivului excentric.

Sezonul 8 din Capitaine Marleau include următoarele episoade:

1. 8 iulie, ora 20:00 – Căpitanul Marleau: Erou fără voie. Când o crimă este descoperită într-o fabrică de cherestea din Vosges, Marleau simte că este legată de întoarcerea vărului victimei, Serge Duprat, care tocmai a moștenit gaterul după ce a fost în exil în Guyana timp de 20 de ani. Dar de ce a decis să se implice în afacere după ce a stat departe de acest loc atât de mult? Cu cât Marleau investighează mai intens, cu atât mai mult se confruntă cu diverse obstacole puse cu grijă în calea ei de Serge și mama lui. Oricare ar fi secretul pe care l-ar ascunde, este foarte probabil ca victima să-l fi aflat deja înainte.

2. 15 iulie, ora 20:00 – Căpitanul Marleau: Grand Hôtel. Grand Hotel, clădirea sa magnifică, grădinile, piscina, personalul atent… și nou-nouța sa cameristă, Véronique Boulet, alias Capitaine Marleau. Jandarmul se infiltrează în prestigioasa instituție pentru o misiune de excepție: să afle cine îl amenință pe Simon Cappa, un om de afaceri destul de dubios. Între personal și oaspeți din toate categoriile sociale, Marleau își dă repede seama că suspecții sunt răspândiți. Cine de la Grand Hotel nu este cine pretinde a fi? Lucrurile devin mai dificile când un corb misterios încercă să-l atace pe Simon Cappa.

Ultimele două episoade ale sezonului 8 vor fi difuzate pe 22 iulie și 29 iulie, de la ora 20:00.

Sezonul 8 din “Căpitanul Marleau” are premiera la DIVA pe 8 iulie și difuzează episoade în premieră în serile de luni, de la ora 20:00.

Află mai multe despre programele DIVA aici: https://www.facebook.com/divaromania/       

Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila digitală DIGI, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.

Sursă foto: DIVA

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending