Connect with us

Business

Sfaturi despre cum putem câștiga jucând la păcănele

Redactia Radar de Media

Published

on

Se spune că păcănelele, cunoscute și sub numele de sloturi, sunt unul dintre cele mai aleatoare jocuri de casino din lume. Dar asta nu înseamnă că nu există trucuri, sfaturi și recomandări atunci când vine vorba de parierea banilor în mod responsabil cu scopul de a obține beneficii mai mari (sau înregistra pierderi mai mici).

Un lucru trebuie să ne fie clar, nu există strategii sigure pentru a câștiga la păcănele. Motivul este că acestea sunt programate astfel încât doar între 3% și 8% din jocuri sau pariuri să fie câștigătoare.

Dar nu trebuie să ne descurajăm! Există sfaturi pentru a minimiza pierderile și pentru a juca în mod responsabil pentru a obține cele mai mari profituri. Despre ele putem citi în articolul 8 sfaturi pentru a câștiga mai mult la păcanele, pus la dispoziție de experții de la biletu-zilei.com. De asemenea, pentru a câștiga la păcănele putem ține cont și de sfaturile de mai jos.

În ce cazinouri online putem intra pentru a juca la păcănele?

În prezent, există multe cazinouri online legale în care putem intra pentru a juca la păcănele, precum Betano, Unibet, Fortuna etc.

Trebuie profitat de bonusuri și promoții

Cele mai multe cazinouri online au bonusuri de bun venit pentru a atrage noi jucători, dar și programe de loialitate pentru a încuraja utilizatorii să continue să joace. Aceștia din urmă le trimit de obicei buletine de știri prin e-mail sau își publică promoțiile într-o secțiune a site-ului lor.

Aceste promoții pot fi, de exemplu, bonusuri fără depozit inițial, astfel încât să putem testa jocurile în formă reală, dar fără a investi bani, promoții care dublează suma depusă sau procente returnate  din pierderi. Prin urmare, acestea sunt o opțiune bună pentru a minimiza pierderile și pentru a obține o sumă mai mare decât cea jucată.

Desigur, este important să ținem cont de caracteristicile, regulile și restricțiile acestor promoții, deoarece este posibil să fim nevoiți să îndeplinim anumite condiții pentru a putea beneficia de avantaje oferite. Dacă vrem să aflăm cum putem alege bonusul și de unde anume, pentru a ne bucura de avantajele lui, putem citi articolul Cum iau bonusul la Betano, de exemplu. Din acest articol vom afla toate informațiile necesare legate de acest subiect.

Trebuie să alegem aparatul de păcanele potrivit

O variabilă importantă pe care trebuie să o ținem minte pentru a face bani din păcănele este alegerea aparatului potrivit.

Există multe discuții despre mituri și legende false despre cum trebuie ales un aparat de păcănele, dar există câteva recomandări care merită luate în calcul la alegerea aparatului potrivit:

  • Trebuie să alegem aparatul cu cu cel mai mare procentaj de plată;
  • Trebuie să alegem jocuri care au tabele bune de plată;

  • Trebuie să jucăm păcănele în cazinouri online legale.  Motivul este că rata de plată este mult mai avantajoasă. În cazinourile online procentul de rentabilitate se ridică de la 95% la 99%, în timp ce în alte tipuri de locuri procentul este între 50% și 75%

  • Trebuie să evităm aparatele progresive.

  • Este tentant să jucăm la un aparat de păcănele progresiv cu obiectivul de a lua jackpot-ul acumulat. Cu toate acestea, șansele de a-l obține sunt mai mult sau mai puțin la fel ca și posibilitatea de a câștiga la loteriei. În plus, cele mai multe ner cer să plasăm un pariu maxim, deci trebuie să avem un buget foarte mare pentru a putea juca la păcănele.

După cum am menționat deja, păcănele sunt programate astfel încât 92-97% din pariuri să nu fie câștigătoare. Aceasta înseamnă că șansele de câștig la fiecare rotire sunt scăzute, dar pot fi și mai mici dacă nu alegem bine aparatul potrivit (nu contează dacă este online sau fizic într-un cazinou, bar sau sală de jocuri).

Acum, întrebarea este următoarea: cum putem ști care este procentul de plată al fiecărui aparat de păcănele?

Sloturi online: putem utiliza rapoartele publicate de site-urile  cazinoului sau chiar ne putem  informa de pe forumurile cazinourilor unde utilizatorii împărtășesc experiența și cunoștințele lor.

Spații fizice (cazinouri, baruri, săli de joc): ne putem consulta cu personalul și alți jucători din sală. De asemenea, putem urmări un anumit aparat de păcănele pentru a vedea dacă plătește multe premii pe zi sau nu.

În plus, este bine să studiem jocurile preferate, în special pe cele care oferă mai mulți bani și, dintre ele, să le alegem pe cele mai avantajoase.

Păcănelele reprezintă un joc foarte popular și atractiv. Dacă ne place, ne putem încerca oricând norocul la cazinouri online precum Fortuna, Betano, Unibet etc.

Comentarii

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Studiu

Digi24 este în topul celor mai de încredere branduri conform Institutului Reuters

Avatar

Published

on

            Digi24 se menține pentru al patrulea an consecutiv, în topul celor mai de încredere branduri, conform Digital News Report realizat de Institutul Reuters. În plus, Digi24.ro se situează printre cele mai urmărite și credibile surse de informare din online.

 

Conform raportului Digital News Report, lansat de Institutul Reuters şi Universitatea Oxford, 71% dintre respondenți consideră că Digi24 reprezintă un brand media de încredere și rămâne, pentru al patrulea an consecutiv, în topul celor mai urmărite instituții de presă din țară.

Postul de știri Digi24 se menține în topul realizat de Institutul Reuters, al doilea cel mai de încredere și urmărit post de televiziune din România, dar și primul post de știri din acest clasament. Astfel, 44% dintre telespectatori aleg săptămânal platforma TV a Digi24.

Platforma Online este de asemenea, în topul celor mai urmărite surse de informaţie, ocupând poziția a treia, cu 30% dintre utilizatori care se informează de pe site-ul sau aplicația digi24.ro.

Raportul se bazează pe o cercetare realizată în 40 de ţări şi la care au participat peste 80.000 de consumatori de ştiri. În România, sondajul a fost făcut în perioada ianuarie-februarie 2020, pe un eșantion de 2.017 persoane, cu o distribuție mai mult urbană, având o marjă de eroare +/-2,18%.

            „Digital News Report de la Reuters Institute, din acest an confirmă un trend general către o lume a știrilor mai digitalizată, dominată de platforme, având în centru dispozitivele mobile; în plus, există dovezi că unii editori de materiale deosebite, premium, se bucură de o creștere a abonamentelor. (…)

Încrederea în mass-media crește timid în 2020, față de 2019, România fiind pe locul 19, din 40 de piețe de media, cu 38 la sută din audiențele digitale care declară că au încredere în presă, în general. Digital News Report demonstrează că încrederea în presă este influențată de evoluțiile sociale și de gradul de divizare al unei societăți, iar în România, anul 2019, în comparație cu alte țări, a fost un an fără evenimente politice, economice sau sociale deosebite…, se mai arată în secţiunea pentru România a raportului.

Comentarii

Continue Reading

Business

Comerțul nu este afectat de coronavirus – magazinele de bricolaj online au un avantaj

Avatar

Published

on

Într-o perioadă de criză unii nu se pot gândi decât la necesitățile de întreținere. Totuși cine stă la casă, are gospodărie în întreținere mai ales în perioada în care primește recomandare de a sta cât mai mult timp acasă, își caută preocupare. Așa se face că, pe lângă magazinele alimentare sau farmacii, magazinele de bricolaj sunt în continuare în atenția publicului.

Desigur, în această perioadă în mod special au întâietate variantele online. Bricolaj Market este un exemplu în acest sens.

Activitatea restrânsă îndreaptă atenția către întreținerea spațiului personal

Pe măsură ce se impun reguli mai stricte în decursul perioadei de pandemie, oamenii își îndreaptă mai mult atenția spre timpul petrecut acasă. Aici sunt încă multe de făcut și suprapunându-se cu perioada de primăvară, întreținerea spațiilor verzi sau mici reparații ii vor ține ocupați pe mulți.

Sunt căutate în mod special echipamentele pentru grădină, pentru tăiat iarbă, tuns gazon, dar și tipuri diverse de aparat de sudura, printre altele. Sunt preferate variantele de echipamente de performanță, însă din clasa celor hobby. Prețurile sunt mai rentabile și se disting printr-o capacitate suficient de mare pentru a face față cerințelor gospodărești. Au, din fericire, varietatea necesară dintre care cei interesați pot alege.

Atenție la acest capitol! Bugetul clienților se va îndrepta strict către produsele necesare numaidecât în gospodărie. Pentru a fi o investiție rentabilă este recomandată consilierea. Spre exemplu un inverter de sudură ales poate fi mai scump ca achiziție, însă pe termen lung, la folosire, are capacitate mare cu un consum redus de energie electrică. Pentru utilizatorul casnic va conta de asemenea să fie un echipament compact, ușor de manevrat și de mutat.

Mulți trec munca în online și au de câștigat

Pentru un magazin precum Bricolaj Market activitatea extinsă și în mediul online nu este ceva nou. Acum însă mai mult ca oricând publicul adoptă această variantă ca fiind mai sigură. Ce trebuie să știe publicul este că eshop-urile sunt pregătite să facă față cerințelor. Astfel, ca și până acum, poate fi solicitată asistența tehnică, la preluarea comenzii, consiliere profesională în cazul în care clientul nu distinge opțiunea perfectă pentru nevoile sale.

Produsele cumpărate din magazinele online beneficiază desigur de garanție, așa cum o  oferă producătorul.  La unele tipuri de produse variază, la altele este aceeași pentru toată gama – aparatele de sudură au garanții de până la 2 ani spre exemplu.

De asemenea, comanda poate fi făcută simplu și rapid, fără a fi neapărat necesară înregistrarea unui cont. Și din acest punct de vedere clienții sunt îndrumați astfel încât să bifeze toți pașii în timp scurt.

Stocuri există, curieratul însă funcționează foarte bine, iar pentru grija publicului trebuie menționat că această metodă de cumpărare implică mai puțin contact față în față, limitând așadar riscurile, în contextul pandemiei actuale.

Notă!

Produsele care vin din țări europene unde sunt înregistrate cazuri de coronavirus nu reprezintă un pericol. Multe dintre acestea sunt stocuri pe care retailerii le dețineau și înainte de declanșarea epidemiei. Nu prezintă risc, iar comercianții își asumă toate normele de igienă și dezinfectare.

Comentarii

Continue Reading

Business

Pentru transport profesional chemaţi un specialist – cum sunt onorate astfel de cereri

Avatar

Published

on

transport marfa si mobila

Pentru orice serviciu există un nivel al amatorului și unul al profesionistului. Înțelegem pe deplin că așa cum mergem la specialist pentru orice problemă, atunci când vine vorba de nevoia ce ține de relocare, transport marfă sau alte bunuri vorbim despre recomandarea de a apela la firme specializate.

Serviciile pe această nișă s-au dezvoltat simțitor de mult în ultima vreme, ca drept dovadă a dezvoltării pe sectoare diverse. Deschiderea unui nou sediu, mutarea unei firme sau chiar mutarea în casă nouă sunt cazuri care impun necesitatea unui transport special.

Firmă cu experiență, care poate asigura transportul

Dacă vă întrebați ce poate merge rău atunci când alegeți pe oricine deține o mașină mai încăpătoare, să transporte anumite bunuri să ne gândim la scenarii: marfă sau bunuri deteriorate atunci când ajung la destinație, costuri mai mari, întrucât vor fi necesare mai multe rute, repetate tur-retur. Așadar, dacă punem în balanță practic nu merită.

Există firme de transport marfa ce pot onora comenzi în ceea ce privește necesitatea de a muta mobilă, bunuri de mare volum sau de a ajuta la relocarea unei societăți, cu tot ce înseamnă mutarea echipamentelor. O astfel de colaborare are la bază un contract, astfel că timpul în care se va desfășura întreaga operațiune este cel stabilit conform termenilor din contract.

Avantajele de a lucra cu o firma serioasă de transport marfă

Siguranță – o firmă de transport marfă și mobilă în București precum sunt serviciile pe care le regăsim la www.transport-marfa-mobila.ro poate asigura transportul. Astfel, la destinație nu există surprize, deteriorări.

Eficienţă și promptitudine – practic publicul își asigură un timp optimizat în care realizează mutările necesare.

Costuri rentabile – dacă ne gândim la soluții alternative, sunt necesare autovehicule încăpătoare și șoferi, există și factorul de efort fizic, așadar per total costurile sunt mai avantajoase atunci când alegerea este cea a unei firme care să realizeze transportul necesar. Vorbim spre exemplu inclusiv de șoferi cu experiență care vor contribui la efectuarea unui transport eficient.

Când apelăm la astfel de servicii

În principiu tot ce înseamnă o mutare complexă, cu bunuri de mare volum va impune nevoia de autovehicule mari pentru a fi transportate. Există însă tot felul de cazuri. Cei de la transport-marfă-mobilă.ro spre exemplu se adresează publicului bucureștean, indiferent de sector. Echipa este mereu pregătită pentru a răspunde solicitărilor privind transportul intern sau internațional. Pot fi soluția ideală pentru a transporta marfă, mobilă, electrocasnice și nu numai.

Serviciile profesionale de transport vor include și încărcarea, descărcarea, manipularea bunurilor. În plus, pentru rutele mai lungi, la transport internațional spre exemplu, sunt doi șoferi ce se vor asigura că transportul este efectuat în timp util, fără a compromite condițiile optime, inclusiv timpul de odihnă.

În ceea ce privește costurile lucrurile sunt relative și variază de la caz la caz. În mod cert însă, avantajele primează astfel pentru că sunt servicii rentabile. Detalii în acest sens pot fi solicitate și din cadrul paginii online mai sus menționată.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0