Connect with us

Business

SGs DETINE singurul laborator pentru analizA PRODUSELOR DE TIP AdBlue® acreditat RENAR

Published

on

Reclame

SGS, lider global in domeniul testarii, inspectiei si certificarii ofera servicii de testare si analiza a produselor de tip AdBlue®, in singurul laborator din Romania acreditat RENAR conform ISO 17025.

In laboratorul din Constanta se pot efectua toate analizele din caietul de sarcini al acestui produs in conformitate cu standardul ISO 22241, precum si analize complete pentru identificarea problemelor ce pot aparea in procesul de productie, astfel incat sa nu rezulte un lot neconform.

AdBlue® este o solutie apoasa de uree care are nevoie de un control strict al calitatii in toate etapele lantului de productie, depozitare si livrare. Prevederile ISO 22241 sunt stricte si prevad testarea riguroasa a materiilor prime si a echipamentelor de productie. Sunt necesare echipamente de laborator de mare precizie, cu calibrare automanta si compensare in functie de temperatura ambientala.

Controlul continutului de uree, al metalelor si al impuritatilor este necesar pentru asigurarea unei calitati optime a produsului finit si garantarea unui produs perfect dozat.

Testarea aditivilor pentru post tratarea gazelor de evacuare

Testarea produselor de tip AdBlue® este critica pentru respectarea normei de poluare EURO 6, precum si pentru cresterea duratei de viata a echipamentelor si vehiculelor prin evitarea uzurii premature a componentelor sistemului SCR. Folosirea unui produs de tip AdBlue® conform ajuta la evitarea eventualelor probleme de functionare a motoarelor diesel (scaderea puterii motorului, intreruperile in functionare, depasirea nivelurilor admise la noxe etc.).

Solutia AdBlue® trebuie sa treaca printr-o serie de teste de conformitate pentru a verifica daca respecta standardul ISO 22241. Acest standard urmareste conservarea mediului, iar standardele europene impun reducerea emisiilor de oxizi de azot pentru vehiculele diesel. Asadar, ne bucuram ca Romania are acum un laborator performant si precis, acreditat RENAR, fiind inregistrati si in cadrul Registrului Auto Roman, ca laborator agreat pentru efectuarea analizelor produselor de tip AdBlue”, ne-a declarat Ionut Mangalagiu, Manager Minerale in cadrul companiei SGS Romania.

Conformitatea produsului cu Standardul ISO 22241

Standardul ISO 22241 defineste nivelul de calitate cerut de Uniunea Europeana pentru elaborarea solutiei, avand cinci parti: ISO 22241-1 Cerinte de calitate; ISO 22241-2 Metode de incercare; ISO 22241-3 Manipulare, transport si depozitare; ISO 22241-4

Interfata de umplere; ISO 22241-5 Interfata de umplere pentru vehicule de pasageri.

Pe piata din Romania, din totalul celor 19 parametri relevanti pentru produsele de tip AdBlue®, indicele de refractie este singurul verificat constant. De cele mai multe ori, ceilalti parametri sunt neglijati, desi importanta lor nu trebuie scapata din vedere. SGS ofera pietei nationale singurul laborator din Romania acreditat RENAR conform ISO 17025 pentru analize ale produselor de tip AdBlue®, fiind printre putinele companii din Romania care ofera un test comparativ de calitate cu ajutorul unor echipamente de ultima generatie. In procesul de productie pot aparea anumite probleme greu detectabile sau neconformitati ale materiilor prime.

Pentru a identifica rapid astfel de situatii care pot genera efecte nedorite, SGS foloseste echipamente de testare cu un grad ridicat de acuratete. Continutul de sodiu este parametrul identificat neconform cel mai des. Cauzele tin de utilizarea apei din reteaua nationala, care are fluctuatii in ceea ce priveste continutul de sodiu. Acest inconvenient poate fi evitat doar prin testarea periodica.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV3 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV5 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show5 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV5 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show5 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Serialeo săptămână ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni2 săptămâni ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending