Shailene Woodley, Theo James, Kate Winslet și Naomi Watts revin pe marile ecrane în Insurgent, din 20 martie în România - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Cinema

Shailene Woodley, Theo James, Kate Winslet și Naomi Watts revin pe marile ecrane în Insurgent, din 20 martie în România

Published

on

De la Summit Entertainment vine pe marile ecrane Insurgent, parte a seriei Divergent. O producţie Red Wagon Entertainment şi Mandeville Films, în regia lui Robert Schwentke, Insurgent se lansează în România pe 20 martie, în IMAX 3D.

După evenimentele din Divergent, Tris (Shailene Woodley) şi Four (Theo James) sunt acum în postura de fugari, vânaţi de Jeanine (Kate Winslet), liderul avid de putere al facţiunii Erudiţilor.

Bazată pe bestseller-ul omonim al autoarei Veronica Roth, acțiunea din Insurgent  începe la trei zile după evenimentele din Divergent, când Tris şi Four reuşesc cu greu să o împiedice pe Jeanine şi aliaţii ei să nimicească facţiunea Abnegaţiei. Însă victoria are un preţ imens pentru Tris: ambii ei părinţi, precum şi Will, din facţiunea Neînfricaţilor, sunt ucişi. Ca şi Divergent, seria Divergent: Insurgent este plasat într-un Chicago al viitorului, în ruine şi înconjurat de ziduri care-l izolează de restul lumii, în care supravieţuitorii sunt organizaţi în cinci facţiuni, în funcţie de abilităţile, temperamentul şi preferinţele lor personale.

Pentru ca spectatorii să poată pătrundă în profunzimile acestui univers aparte, realizatorii au creat decoruri mai sofisticate şi costume mai detaliate decât în Divergent. Filmările au avut loc, de data aceasta, în oraşul Atlanta.

În Insurgent, acţiunea este mai dramatică, iar miza devine mult mai mare pentru Tris şi Four. Ei trebuie să găsească o cale de a o opri pe Jeanine, ai cărei oameni îi vânează brutal pe Divergenţi prin tot oraşul.

34397.cr2

Tânăra actriţă Shailene Woodley, nominalizată la Globul de Aur, şi actorul britanic Theo James îşi asumă din nou rolurile principale în Insurgent. “Una dintre cele mai mari reuşite în Divergent a fost personajul interpretat de Shailene, Tris Prior”, spune producătorul Douglas Wick. Personajul interpretat de James, care în primul film se dovedeşte a fi un Divergent, evoluează semnificativ în Insurgent. “Devine mult mai deschis, iar acum este îndrăgostit de Tris”, explică actorul. Personajul interpretat de Kate Winslet, Jeanine, a suferit o înfrângere în finalul filmului Divergent. Winslet îşi descrie personajul ca fiind “o persoană oribilă, îngrozitoare, a cărei putere se datorează poziţiei, în care nu a ajuns pentru că ar fi fost bună şi onestă, ci dimpotrivă, chiar dacă ea aşa se consideră. Este o femeie căreia îi place puterea şi care nu se dă în lături de la nimic pentru a o obţine”.

Actriţa Naomi Watts, dublu nominalizată la Premiul Oscar, a fost distribuită în rolul lui Evelyn, liderul celor care nu aparţin nici unei facţiuni. “Am fost foarte bucuroşi că Naomi a acceptat. Este un rol complex şi dificil. Evelyn este o persoană cu un trecut complicat şi hotărâtă să se răzbune pentru ce i s-a întâmplat, indiferent cât va dura pentru a reuşi. Este o fire misterioasă, niciodată nu ştii ce gândeşte cu adevărat”, spune producătoarea Lucy Fisher.

În Insurgent, Tris încearcă cu disperare să afle secretul pe care părinţii ei îl apăraseră cu viaţa. Dacă va reuși să îi proteje pe cei dragi, aflați din 20 martie în cinematografele din toată țara. Insurgent este distribuit în România de InterComFilm Distribution.

Foto credit: InterComFilm Distribution

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending