Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Pare incredibil ca una dintre cele mai sexy femei din lume, Shakira, sa se planga de corpul sau. Desi milioane de barbati viseaza la formele sale voluptoase si apetisante, Shakira spune ca in adolescenta a fost extrem de complexata din cauza ca nu era mai… slaba!

Miscarile soldurilor ei ii innebunesc pe barbati, iar abdomentul plat si fundul extrem de bombat starnesc invidia multor femei. Shakirei i-a luat mult timp sa inteleaga ca nu trebuie sa fie neaparat slaba ca sa fie sexy si frumoasa. Pe langa timp, i-a luat si o suma considerabila…pentru ca a dat bani greu pe sedinte de psihoterapie.

Cand aveam 20 de ani imi faceam multe griji pentru felul in care arat. Imi doream sa fiu mai inalta, sa am picioare mai lungi, un fund mai mic si par intins”, isi aduce aminte Shakira.

Shakira spune ca a muncit din greu ca sa fie, in cele din urma multumita de felul in care arata.

Am facut mult sport si am mare grija la ce mananc. Fac mult jogging, fitness si dansez foarte mult”, spune columbianca. “In plus, am renuntat de tot la ulei, mananc carne doar o data pe saptamana si consum mult peste gatit la abur cu legume, spune Shakira.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending