Connect with us
Avatar

Published

on

Shane West, actorul pe care telespectatorii Pro Cinema îl pot vedea în fiecare sîmbătă şi duminică, de la oră 19:00 în serialul „Spitalul de urgenta” („E.R.”) a fost dat în judecată pentru că, din cauza faptului că a condus imprudent, a provocat un accident care a dus la vătămarea corporală a şoferului implicat şi la pagube materiale.

Cum legea din California prevede că procesele în care sînt reclamate vătămări corporale pot avea loc pînă la împlinirea a doi ani de la eveniment, Shane West s-a trezit, în urmă cu două săptămîni, că este dat în judecată pentru un accident care a avut loc în urmă cu doi ani…. fără două zile!

Potrivit www.aceshowbiz.com victima reclamă faptul că vedeta din „Spitalul de urgenta” l-a izbit cu maşină în partea din spate a vehicolului sau şi i-a provocat pagube materiale în valoare de 5000 de dolari. De asemenea şoferul rănit de imprudentă lui West pretinde că a trebuit să facă două operaţii la genunchi.

Avocatul lui Shane West spune că ar dori „să ajungă la o înţelegere onestă cu compania de asigurări auto al cărei client este Shane West”.

Vedeta din „Spitalul de urgenta” nu a făcut nici un fel de comentarii asupra celor întîmplate.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending