Connect with us

A-Z NEWS

Shane West si-a serbat ziua impreuna cu 15 fete

Published

on

Shane West, actorul care interpreteaza rolul doctorului Ray Barnett in serialul „Spitalul de urgenta” („E.R”) , a avut parte de o aniversare pe care nu o va uita prea usor. Actorul, care a implinit 32 de ani, si-a sarbatorit ziua de nastere impreuna cu niste prieteni la un restaurant cu specific italienesc. Dar aceasta a fost doar „incalzirea”.

Dupa cina, Shane West s-a dus intr-un club de noapte, impreuna cu 15 fete care de care mai frumoase si a petrecut pina la ziua. Vedeta din „Spitalul de urgenta” a dovedit in nenumarate rinduri ca stie sa „traiasca din plin”, asa ca, pina la 5 dimineata, bautura a curs rauri, iar fetele au dansat pe mese.

„Citeva dintre fete se sarutau unele cu altele chiar la masa lui Shane”, noteaza „New York Post”, adaugind ca vedeta din „Spitalul de urgenta” a baut toata noaptea si a plecat la ora 5 dimineata, insa nu singur, ci impreuna cu …toate cele 15 fete.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending