Connect with us
Avatar

Published

on

Ediţia de săptămâna aceasta a emisiunii „În Ţara Minunilor” (joi, 5 decembrie, ora 20.10, TVR2) aduce hituri şi duete muzicale cu artişti cunoscuţi, istoria prezentă a unui ziar care le dă „Bună dimineaţa!” bucureştenilor şi povestea a doi voluntari care se implică în problema câinilor fără stăpân.

Doi dintre artiştii invitaţi în platoul emisiunii, Shift şi Elena Gheorghe, acceptă provocările muzicale pe care le-au pregătit gazdele emisiunii. Shift cântă cea mai recentă piesă a sa – „Sus pe toc”, într-o variantă inedită: locul lui Marius Moga este ocupat în acest featuring de Florin Grozea şi de Dana Nălbaru.

Şi Elena Gheorghe cântă în duet una dintre piesele care au urcat în topurile de radio din ultima perioadă: piesa „Ecou” va fi interpretată de Elena alături de Florin, care va încerca să afle în ce proiecte este implicată cântăreaţa în această perioadă. Şi Mamasita vine joia aceasta „În Ţara Minunilor”, cu piesa „Făt Frumos”, iar trupa HI-Q interpretează cel de-al treilea single lansat în trei săptămâni – „Carusel”.

Luminiţa Corneanu şi Teodor Pricop, care fac parte din redacţia „Bună dimineaţa, Bucureşti”, povestesc joi cum s-a născut ideea acestei publicaţii care le aduce cititorilor subiecte relevante, specifice vieţii bucureştene.

Telespectatorii vor afla joi şi cum reuşesc o româncă şi un britanic să le găsească familii câinilor fără stăpân din România. Maria Tudor din România şi Bagdat Oz din Marea Britanie iau câini din România şi îi dau spre adopţie în Marea Britanie. Invitatul special al ediţiei este Biţă maidanezul, unul dintre sufletele care aşteaptă în adăpost o şansă reală de a se bucura de viaţă.

Umorul rămâne la cote maxime, cu un invitat care a devenit vedetă pe YouTube – video bloggerul Zmenta, şi echipa de la Times New Roman, reprezentată joi de Ovi şi de Ionuţ.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending