Connect with us

Business

Shoprunner.ro este partenerul de incredere atunci cand ai nevoie de un sistem de supraveghere

Avatar

Published

on

Shoprunner.ro este partenerul de incredere atunci cand ai nevoie de un sistem de supraveghere

Mediul in care traim este un mediu in care pericolele sunt din ce in ce mai prezente motiv pentru care trebuie sa ne luam toate masurile de protectie impotriva pericolelor care pot aparea si care ne pot afecta viata sau buna functionare a unei afaceri. Sistemul de supraveghere este una dintre cele mai eficiente metode prin care ne putem proteja impotriva pericolelor care pot aparea si care pot pune in pericol integritatea fizica sau materiala. Acest sistem poate fi montat in diverse locatii, locul unde este montat acest sistem depinzand de nevoile fiecaruia dintre noi. Casa, afacere, curtea casei, sunt doar cateva dintre locatiile in care poate fi instalat un sistem de supraveghere.

Beneficiile aduse de catre instalarea unui sistem de supraveghere video

Instalarea unui sistem de supraveghere video ofera foarte multe avantaje, cateva dintre acestea fiind prezentate in continuarea acestui articol.

  1. Tine la distanta pe raufacatori. Detinerea unui sistem de supraveghere ii face pe cei care doresc sa fure dintr-un loc supravegheat video sa evite astfel de locatii, acesta fiind unul dintre cele mai importante beneficii oferite de catre instalarea unui sistem de supraveghere video.
  2. Sporeste eficienta angajatilor si previne furturile comise de catre angajati. Sistemul de supraveghere video este extrem de util in cazul in care detinem o afacere pentru ca acest sistem sporeste eficienta angajatilor. De asemenea, tot datorita sistemului de supraveghere video, angajatii nu sunt tentati sa fure. Avand in vedere ca achizitionarea si instalarea unui sistem de supraveghere video nu costa mult trebuie ca acesta sa fie instalat inca din momentul in care este demarata activitatea la afacerea detinuta.
  3. Monitorizarea copiilor. Atunci cand parintii pleaca de acasa pentru o perioada mai lunga de timp copii sunt tentati sa faca lucruri care in mod normal nu au voie sa le faca. Existenta unui sistem de supraveghere video in casa ii face pe copii sa fie cuminti si linistiti si atunci cand parintii sunt plecati de acasa pentru o perioada mai lunga de timp.
  4. Posibilitatea de a putea revedea la orice ora din zi si din noapte anumite secvente dintr-o anumita zi. Detinerea unui sistem de supraveghere nu este util doar pentru a tine in siguranta o casa sau o afacere ci si pentru a surprinde momentele importante din viata unei familii, momente care din diferite motive nu pot fi captate in alt fel. Cu ajutorul unui sistem de supraveghere pot fi revazute momente de la orice ora din zi si din noapte.
  5. Posibilitatea de a sti ce se petrece in interiorul unei case sau a unei cladiri fara a fi necesara prezenta fizica in respectivul loc. Tehnologia a avansat atat de mult incat in momentul de fata exista sisteme de supraveghere video care pot fi accesate de la distanta prin intermediul dispozitivelor digitale inteligente.

 

Sfaturi pentru alegerea sistemului de supraveghere video

Pentru a ne puta bucura de toate avantajele oferite de catre detinerea unui sistem de supraveghere video trebuie ca acest sistem sa fie achizitionat in functie de anumite criterii. Cateva dintre acestea sunt urmatoarele:

  1. Locatia care se doreste a fi supravegheata video se afla la interior sau la exterior.
  2. Aria suprafetei care se doreste a fi supravegheata video.
  3. Calitatea la care se doreste a fi realizata inregistrarea video.
  4. Posibilitatea de a supraveghea in timp real de la distanta.
  5. Simplitatea interfatei sistemului de supraveghere.

www.shoprunner.ro are grija de casa si afacerea noastra

Achizitionarea unui sistem de supraveghere video nu este o misiune atat de simpla pe cat pare la prima vedere cu toate ca in acest moment pe piata de profil exista foarte multe magazine care ofera solutii pentru supraveghere video. Pentru ca aceste solutii sa fie cat mai eficiente si de lunga durata trebuie ca sistemele de supraveghere video sa fie achizitionate doar din magazine specializate in acest sens. Shoprunner.ro este unul dintre magazinele online care ofera cele mai bune solutii pentru supravegherea video a unei locuinte sau a unei afaceri, indiferent de marimea acesteia. Prin intermediul acestui magazin online pot fi achizitionate produse din urmatoarele categorii de produse: kit-uri supraveghere video, kit-uri supraveghere IP, DVR-uri turbo hd, camere turbo hd/hdcvi/tvi, nvr, camere ip, hard disk-uri pentru dvr/nvr, surse alimentare si accesorii pentru montaj. De asemenea, prin intermediul acestui magazin online putem beneficia de posibilitatea de a achizitiona produsele dorite in rate fara dobanda si de reduceri considerabile la foarte multe produse.

Concluzii

Avand in vedere avantajele oferite de catre sistemul de supraveghere video putem spune ca acest sistem nu este un moft ci este o necesitate avand in vedere ca traim intr-o societate in care pericolele ne pandesc la fiecare pas. Prin instalarea unui sistem de supraveghere video putem sti in orice secunda ceea ce se intampla acasa sau la sediul afacerii pe care o detinem fara a fi necesara prezenta noastra in respectivul loc. Pentru un sistem de supraveghere performant si achizitionat la un pret foarte bun, Shoprunner este magazinul online pe care trebuie sa il accesam. Specialistii care lucreaza in cadrul acestui magazin online stiu cat de importanta este asigurarea unui grad ridicat de securitate motiv pentru care ofera doar produse de cea mai buna calitate. Avand in vedere acest lucru, acest magazin online este partenerul de incredere al oricarei persoane care doreste ca locuinta sau afacerea pe care o detine sa aiba cele mai bune conditii din punct de vedere a gradului de securitate.

 

Comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Studiu

Digi24 este în topul celor mai de încredere branduri conform Institutului Reuters

Avatar

Published

on

            Digi24 se menține pentru al patrulea an consecutiv, în topul celor mai de încredere branduri, conform Digital News Report realizat de Institutul Reuters. În plus, Digi24.ro se situează printre cele mai urmărite și credibile surse de informare din online.

 

Conform raportului Digital News Report, lansat de Institutul Reuters şi Universitatea Oxford, 71% dintre respondenți consideră că Digi24 reprezintă un brand media de încredere și rămâne, pentru al patrulea an consecutiv, în topul celor mai urmărite instituții de presă din țară.

Postul de știri Digi24 se menține în topul realizat de Institutul Reuters, al doilea cel mai de încredere și urmărit post de televiziune din România, dar și primul post de știri din acest clasament. Astfel, 44% dintre telespectatori aleg săptămânal platforma TV a Digi24.

Platforma Online este de asemenea, în topul celor mai urmărite surse de informaţie, ocupând poziția a treia, cu 30% dintre utilizatori care se informează de pe site-ul sau aplicația digi24.ro.

Raportul se bazează pe o cercetare realizată în 40 de ţări şi la care au participat peste 80.000 de consumatori de ştiri. În România, sondajul a fost făcut în perioada ianuarie-februarie 2020, pe un eșantion de 2.017 persoane, cu o distribuție mai mult urbană, având o marjă de eroare +/-2,18%.

            „Digital News Report de la Reuters Institute, din acest an confirmă un trend general către o lume a știrilor mai digitalizată, dominată de platforme, având în centru dispozitivele mobile; în plus, există dovezi că unii editori de materiale deosebite, premium, se bucură de o creștere a abonamentelor. (…)

Încrederea în mass-media crește timid în 2020, față de 2019, România fiind pe locul 19, din 40 de piețe de media, cu 38 la sută din audiențele digitale care declară că au încredere în presă, în general. Digital News Report demonstrează că încrederea în presă este influențată de evoluțiile sociale și de gradul de divizare al unei societăți, iar în România, anul 2019, în comparație cu alte țări, a fost un an fără evenimente politice, economice sau sociale deosebite…, se mai arată în secţiunea pentru România a raportului.

Comentarii

Continue Reading

Business

Comerțul nu este afectat de coronavirus – magazinele de bricolaj online au un avantaj

Avatar

Published

on

Într-o perioadă de criză unii nu se pot gândi decât la necesitățile de întreținere. Totuși cine stă la casă, are gospodărie în întreținere mai ales în perioada în care primește recomandare de a sta cât mai mult timp acasă, își caută preocupare. Așa se face că, pe lângă magazinele alimentare sau farmacii, magazinele de bricolaj sunt în continuare în atenția publicului.

Desigur, în această perioadă în mod special au întâietate variantele online. Bricolaj Market este un exemplu în acest sens.

Activitatea restrânsă îndreaptă atenția către întreținerea spațiului personal

Pe măsură ce se impun reguli mai stricte în decursul perioadei de pandemie, oamenii își îndreaptă mai mult atenția spre timpul petrecut acasă. Aici sunt încă multe de făcut și suprapunându-se cu perioada de primăvară, întreținerea spațiilor verzi sau mici reparații ii vor ține ocupați pe mulți.

Sunt căutate în mod special echipamentele pentru grădină, pentru tăiat iarbă, tuns gazon, dar și tipuri diverse de aparat de sudura, printre altele. Sunt preferate variantele de echipamente de performanță, însă din clasa celor hobby. Prețurile sunt mai rentabile și se disting printr-o capacitate suficient de mare pentru a face față cerințelor gospodărești. Au, din fericire, varietatea necesară dintre care cei interesați pot alege.

Atenție la acest capitol! Bugetul clienților se va îndrepta strict către produsele necesare numaidecât în gospodărie. Pentru a fi o investiție rentabilă este recomandată consilierea. Spre exemplu un inverter de sudură ales poate fi mai scump ca achiziție, însă pe termen lung, la folosire, are capacitate mare cu un consum redus de energie electrică. Pentru utilizatorul casnic va conta de asemenea să fie un echipament compact, ușor de manevrat și de mutat.

Mulți trec munca în online și au de câștigat

Pentru un magazin precum Bricolaj Market activitatea extinsă și în mediul online nu este ceva nou. Acum însă mai mult ca oricând publicul adoptă această variantă ca fiind mai sigură. Ce trebuie să știe publicul este că eshop-urile sunt pregătite să facă față cerințelor. Astfel, ca și până acum, poate fi solicitată asistența tehnică, la preluarea comenzii, consiliere profesională în cazul în care clientul nu distinge opțiunea perfectă pentru nevoile sale.

Produsele cumpărate din magazinele online beneficiază desigur de garanție, așa cum o  oferă producătorul.  La unele tipuri de produse variază, la altele este aceeași pentru toată gama – aparatele de sudură au garanții de până la 2 ani spre exemplu.

De asemenea, comanda poate fi făcută simplu și rapid, fără a fi neapărat necesară înregistrarea unui cont. Și din acest punct de vedere clienții sunt îndrumați astfel încât să bifeze toți pașii în timp scurt.

Stocuri există, curieratul însă funcționează foarte bine, iar pentru grija publicului trebuie menționat că această metodă de cumpărare implică mai puțin contact față în față, limitând așadar riscurile, în contextul pandemiei actuale.

Notă!

Produsele care vin din țări europene unde sunt înregistrate cazuri de coronavirus nu reprezintă un pericol. Multe dintre acestea sunt stocuri pe care retailerii le dețineau și înainte de declanșarea epidemiei. Nu prezintă risc, iar comercianții își asumă toate normele de igienă și dezinfectare.

Comentarii

Continue Reading

Business

Pentru transport profesional chemaţi un specialist – cum sunt onorate astfel de cereri

Avatar

Published

on

transport marfa si mobila

Pentru orice serviciu există un nivel al amatorului și unul al profesionistului. Înțelegem pe deplin că așa cum mergem la specialist pentru orice problemă, atunci când vine vorba de nevoia ce ține de relocare, transport marfă sau alte bunuri vorbim despre recomandarea de a apela la firme specializate.

Serviciile pe această nișă s-au dezvoltat simțitor de mult în ultima vreme, ca drept dovadă a dezvoltării pe sectoare diverse. Deschiderea unui nou sediu, mutarea unei firme sau chiar mutarea în casă nouă sunt cazuri care impun necesitatea unui transport special.

Firmă cu experiență, care poate asigura transportul

Dacă vă întrebați ce poate merge rău atunci când alegeți pe oricine deține o mașină mai încăpătoare, să transporte anumite bunuri să ne gândim la scenarii: marfă sau bunuri deteriorate atunci când ajung la destinație, costuri mai mari, întrucât vor fi necesare mai multe rute, repetate tur-retur. Așadar, dacă punem în balanță practic nu merită.

Există firme de transport marfa ce pot onora comenzi în ceea ce privește necesitatea de a muta mobilă, bunuri de mare volum sau de a ajuta la relocarea unei societăți, cu tot ce înseamnă mutarea echipamentelor. O astfel de colaborare are la bază un contract, astfel că timpul în care se va desfășura întreaga operațiune este cel stabilit conform termenilor din contract.

Avantajele de a lucra cu o firma serioasă de transport marfă

Siguranță – o firmă de transport marfă și mobilă în București precum sunt serviciile pe care le regăsim la www.transport-marfa-mobila.ro poate asigura transportul. Astfel, la destinație nu există surprize, deteriorări.

Eficienţă și promptitudine – practic publicul își asigură un timp optimizat în care realizează mutările necesare.

Costuri rentabile – dacă ne gândim la soluții alternative, sunt necesare autovehicule încăpătoare și șoferi, există și factorul de efort fizic, așadar per total costurile sunt mai avantajoase atunci când alegerea este cea a unei firme care să realizeze transportul necesar. Vorbim spre exemplu inclusiv de șoferi cu experiență care vor contribui la efectuarea unui transport eficient.

Când apelăm la astfel de servicii

În principiu tot ce înseamnă o mutare complexă, cu bunuri de mare volum va impune nevoia de autovehicule mari pentru a fi transportate. Există însă tot felul de cazuri. Cei de la transport-marfă-mobilă.ro spre exemplu se adresează publicului bucureștean, indiferent de sector. Echipa este mereu pregătită pentru a răspunde solicitărilor privind transportul intern sau internațional. Pot fi soluția ideală pentru a transporta marfă, mobilă, electrocasnice și nu numai.

Serviciile profesionale de transport vor include și încărcarea, descărcarea, manipularea bunurilor. În plus, pentru rutele mai lungi, la transport internațional spre exemplu, sunt doi șoferi ce se vor asigura că transportul este efectuat în timp util, fără a compromite condițiile optime, inclusiv timpul de odihnă.

În ceea ce privește costurile lucrurile sunt relative și variază de la caz la caz. În mod cert însă, avantajele primează astfel pentru că sunt servicii rentabile. Detalii în acest sens pot fi solicitate și din cadrul paginii online mai sus menționată.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0