Connect with us

BUSINESS

Shoprunner.ro este partenerul de incredere atunci cand ai nevoie de un sistem de supraveghere

Avatar

Published

on

Shoprunner.ro este partenerul de incredere atunci cand ai nevoie de un sistem de supraveghere

Mediul in care traim este un mediu in care pericolele sunt din ce in ce mai prezente motiv pentru care trebuie sa ne luam toate masurile de protectie impotriva pericolelor care pot aparea si care ne pot afecta viata sau buna functionare a unei afaceri. Sistemul de supraveghere este una dintre cele mai eficiente metode prin care ne putem proteja impotriva pericolelor care pot aparea si care pot pune in pericol integritatea fizica sau materiala. Acest sistem poate fi montat in diverse locatii, locul unde este montat acest sistem depinzand de nevoile fiecaruia dintre noi. Casa, afacere, curtea casei, sunt doar cateva dintre locatiile in care poate fi instalat un sistem de supraveghere.

Beneficiile aduse de catre instalarea unui sistem de supraveghere video

Instalarea unui sistem de supraveghere video ofera foarte multe avantaje, cateva dintre acestea fiind prezentate in continuarea acestui articol.

 1. Tine la distanta pe raufacatori. Detinerea unui sistem de supraveghere ii face pe cei care doresc sa fure dintr-un loc supravegheat video sa evite astfel de locatii, acesta fiind unul dintre cele mai importante beneficii oferite de catre instalarea unui sistem de supraveghere video.
 2. Sporeste eficienta angajatilor si previne furturile comise de catre angajati. Sistemul de supraveghere video este extrem de util in cazul in care detinem o afacere pentru ca acest sistem sporeste eficienta angajatilor. De asemenea, tot datorita sistemului de supraveghere video, angajatii nu sunt tentati sa fure. Avand in vedere ca achizitionarea si instalarea unui sistem de supraveghere video nu costa mult trebuie ca acesta sa fie instalat inca din momentul in care este demarata activitatea la afacerea detinuta.
 3. Monitorizarea copiilor. Atunci cand parintii pleaca de acasa pentru o perioada mai lunga de timp copii sunt tentati sa faca lucruri care in mod normal nu au voie sa le faca. Existenta unui sistem de supraveghere video in casa ii face pe copii sa fie cuminti si linistiti si atunci cand parintii sunt plecati de acasa pentru o perioada mai lunga de timp.
 4. Posibilitatea de a putea revedea la orice ora din zi si din noapte anumite secvente dintr-o anumita zi. Detinerea unui sistem de supraveghere nu este util doar pentru a tine in siguranta o casa sau o afacere ci si pentru a surprinde momentele importante din viata unei familii, momente care din diferite motive nu pot fi captate in alt fel. Cu ajutorul unui sistem de supraveghere pot fi revazute momente de la orice ora din zi si din noapte.
 5. Posibilitatea de a sti ce se petrece in interiorul unei case sau a unei cladiri fara a fi necesara prezenta fizica in respectivul loc. Tehnologia a avansat atat de mult incat in momentul de fata exista sisteme de supraveghere video care pot fi accesate de la distanta prin intermediul dispozitivelor digitale inteligente.

 

Sfaturi pentru alegerea sistemului de supraveghere video

Pentru a ne puta bucura de toate avantajele oferite de catre detinerea unui sistem de supraveghere video trebuie ca acest sistem sa fie achizitionat in functie de anumite criterii. Cateva dintre acestea sunt urmatoarele:

 1. Locatia care se doreste a fi supravegheata video se afla la interior sau la exterior.
 2. Aria suprafetei care se doreste a fi supravegheata video.
 3. Calitatea la care se doreste a fi realizata inregistrarea video.
 4. Posibilitatea de a supraveghea in timp real de la distanta.
 5. Simplitatea interfatei sistemului de supraveghere.

www.shoprunner.ro are grija de casa si afacerea noastra

Achizitionarea unui sistem de supraveghere video nu este o misiune atat de simpla pe cat pare la prima vedere cu toate ca in acest moment pe piata de profil exista foarte multe magazine care ofera solutii pentru supraveghere video. Pentru ca aceste solutii sa fie cat mai eficiente si de lunga durata trebuie ca sistemele de supraveghere video sa fie achizitionate doar din magazine specializate in acest sens. Shoprunner.ro este unul dintre magazinele online care ofera cele mai bune solutii pentru supravegherea video a unei locuinte sau a unei afaceri, indiferent de marimea acesteia. Prin intermediul acestui magazin online pot fi achizitionate produse din urmatoarele categorii de produse: kit-uri supraveghere video, kit-uri supraveghere IP, DVR-uri turbo hd, camere turbo hd/hdcvi/tvi, nvr, camere ip, hard disk-uri pentru dvr/nvr, surse alimentare si accesorii pentru montaj. De asemenea, prin intermediul acestui magazin online putem beneficia de posibilitatea de a achizitiona produsele dorite in rate fara dobanda si de reduceri considerabile la foarte multe produse.

Concluzii

Avand in vedere avantajele oferite de catre sistemul de supraveghere video putem spune ca acest sistem nu este un moft ci este o necesitate avand in vedere ca traim intr-o societate in care pericolele ne pandesc la fiecare pas. Prin instalarea unui sistem de supraveghere video putem sti in orice secunda ceea ce se intampla acasa sau la sediul afacerii pe care o detinem fara a fi necesara prezenta noastra in respectivul loc. Pentru un sistem de supraveghere performant si achizitionat la un pret foarte bun, Shoprunner este magazinul online pe care trebuie sa il accesam. Specialistii care lucreaza in cadrul acestui magazin online stiu cat de importanta este asigurarea unui grad ridicat de securitate motiv pentru care ofera doar produse de cea mai buna calitate. Avand in vedere acest lucru, acest magazin online este partenerul de incredere al oricarei persoane care doreste ca locuinta sau afacerea pe care o detine sa aiba cele mai bune conditii din punct de vedere a gradului de securitate.

 

Lasa un comentariu aici!

Pentru orice fel de informații ma puteți contacta pe e-mail! La 1 februarie dam startul primei etape de votare la Premiile RADAR DE MEDIA 2018!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Companii

Amenajarea casei si avantajele scaunelor fixe de la Inegal.ro

Avatar

Published

on

scaune fixe inegal.ro

Orice investiție și cu atât mai mult cele de care va depinde confortul interior din locuința proprie merită atenția deplină a celor care sunt dispuși să o facă. Fiecare element joacă un rol important în acest sens, iar mobilierul intră în mod definitoriu în rândul celor care pot schimba radical aspectul locuinței.

Din rândul pieselor care vor îndeplini mai ales un rol funcțional important în spațiul de bucătărie și living, scaunele sunt cele care vor avea nevoie de atenția deplină a cumpărătorilor. Amenajarea acestor încăperi este mai simplă atunci când magazinul sursă vine cu diverisitate, cu modele care trezesc idei creative celor dispuși să realizeze o astfel de schimbare de decor.

Pentru cei care doresc să realizeze un decor inegalabil, unic, care să sublinieze confortul și totodată personalitatea celor ce îl locuiesc, linia de scaune fixe de la Inegal.ro este un reper în mediul virtual. Că online-ul vinde mai bine decât varianta clasică – magazinele fizice, nu mai este o noutate. Și acest magazin prezintă plusurile sale pentru publicul vast, iar faptul ca fiecare poate astfel afla toate detaliile de interes cu privire la produsele dorite este un aspect care stârnește cu atât mai mult atenția.

Recomandarea experților? Scaunele fixe și prin ce încântă o astfel de alegere

Oricine poate da culoare și viață spațiului personal cu ajutorul unor scaune pe măsură. Modelele pe care le propune magazinul online Inegal se evidențiază prin stilul modern pe care îl înglobează, dar și pe calitatea premium pe care o au la bază: lemne rezistente, aliaje metalice solice și mase plastice, special concepute pentru a oferi durabilitatea și rezistența necesară în mediul rezidențial.

În funcție de rigorile personale, cei interesați se pot orienta după scaunele potrivite, care să le anime spațiul din living, spre exemplu, sau din orice încăpere din locuință. Cu un spirit de observație atent, oricine poate alege scaune fixe care să se integreze cu succes în decorul de ansamblu al casei, iar soluțiile de pe Inegal.ro se adresează atât sufrageriei, cât și bucătăriei, dormitorului, zonei de dinning, precum și teraselor.

Dacă stilul care reprezintă întreaga locuință este cel vintage sau industrial, atunci un set de scaune din lemn este completarea inedită de care are nevoie aceasta. Pentru că sunt permisive în ceea ce privește paleta cromatică, va fi mai simplă ca niciodată conturarea unui ambient relaxant, modern și deopotrivă practic în locuință.

În funcție de perioadele din an, pe inegal.ro se regăsesc diverse oferte pentru produse, inclusiv pentru linia de scaune fixe, scaue pentru living, scaune de decor sa mobilier pentru sufragerie, deci pot fi și momentele ideale pentru a realiza o astfel de investiție.

Pentru că oricând este un timp potrivit pentru a realiza o schimbare în decorul locuinței, inegal.ro stă la dispoziție cu scaune și alte piese de mobilier care pot reda funcționalitatea spațiilor din locuință, completând-o totodată și pe plan estetic în trend cu tendințele actuale. Atât cei care preferă simplitatea specifică stilului minimalist, cât și cei care înclină mai degrabă spre alegeri mai sofisticate beneficiază de opțiuni variate, la costuri rezonabile.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

Cum să-ți motivezi angajații, devenind un lider mai bun, explică Cristian Onețiu și Florina Onețiu în workshopul „Effective Leadership”

Robert Mutes

Published

on

Unul din doi angajați a renunțat la un job, de-a lungul carierei, pentru a scăpa de un manager și pentru a-și îmbunătăți astfel nivelul general de viață”, a fost una dintre concluziile studiului „The State of the American Manager: Analytics and Advice for Leaders”, desfășurat de Gallup, cu scopul unei analize aprofundate asupra aspectelor care caracterizează un bun manager. În plus, aceeași sursă arată că 70% dintre factorii care contribuie la starea de satisfacție la locul de muncă sunt corelați cu managerul direct.

Într-un articol pe site-ul companiei de cercetare, intitulat „Cea mai costisitoare greșeală pe care liderii o pot face”, se arată că oamenii au nevoie de șefi care să-i inspire. „În ziua de astăzi, angajații de top nu au nevoie de un șef, ei își doresc un coach, iar <managementul performanței> trebuie transformat în <managementul dezvoltării>”, o perspectivă care vorbește despre creșterea unui angajat pentru a deveni un lider. Astfel, printre calitățile pe care managerii eficienți le dețin se numără capacitatea de a plasa angajații în funcția potrivită abilităților lor, de a motiva fiecare angajat la nivel individual, de a investi în instruirea și dezvoltarea oamenilor, în funcție de calitățile lor, de a crea o relație autentică bazată pe încredere și comunicare cu fiecare angajat, atât în ceea ce privește existența profesională, cât și cea din afara biroului. Și, nu în ultimul rând, de a rămâne deschiși la întrebarea, atunci când se confruntă cu o problemă la nivel de resurse umane, „este ceva ce eu am făcut? Sau nu am făcut?”.

Răspunsurile la aceste două întrebări, oferite împreună cu o mulțime de perspective noi prin care liderii se pot raporta la rolul lor, le oferă Cristian Onețiu și Florina Onețiu în workshopul „Effective Leadership”, care are loc pe 22 noiembrie, la Academia de Business pe strada Nicolae G. Caramfil nr. 87.

Pornind de la câteva aspecte cu care se pot confrunta managerii în diverse companii, de la conflicte interne și rezistență la schimbare, probleme de comunicare, rotația mare de personal, lipsa de implicare și de inițiativă din partea angajaților, motivația scăzută, inclusiv discriminări, inegalitate sau „bullying” – care împreună alcătuiesc cele mai frecvente dovezi de slab leadership la vârful organizatiei, cei doi antreprenori  vin cu soluții concrete, care vor crește atât moralul, cât și performanța echipei.

„Effective Leadership Workshop” se adresează tuturor liderilor, managerilor, antreprenorilor care vor să înțeleagă de ce este benefic pentru afacerea lor și cum pot să motiveze, să investească oamenii cu putere personală, să sporească engagement-ul organizației, să delege și să capaciteze la maxim abilitățile lor sau ale oamenilor din organizație. Atât Florina Onețiu, cât și Cristian Onețiu au format echipe extinse de manageri ce au devenit adevărați lideri în organizațiile lor.

Florina Onețiu are peste 15 ani de experiență ca lider în organizații și antreprenoriat. S-a format și specializat, de asemenea, ca un coach profesionist, acreditat de International Coach Federation. Lucrează cu antreprenori și lideri de organizație de peste 9 ani, în programe de coaching și consultanță de business.

Cristian Onețiu este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori români cu o experiență de peste 15 de ani. Este prezent în top 500 Forbes, a fost și este business mentor pentru peste 100 de business-uri românești și dezvoltă cele mai eficiente programe de educație pentru antreprenorii români. Mai multe detalii legate de participarea la „Effective Leadership Workshop”, cei interesați pot afla pe pagina de înscriere a evenimentului.

Citește și „Cinci seriale turcești care au cucerit lumea, difuzate de TDC România”.

Foto: PR

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

5 beneficii de a inchiria o masina pentru afacerea ta

Avatar

Published

on

Cumpararea unei masini pentru afacerea dvs. poate fi o investitie destul de mare. Un autoturism bun este, adesea, foarte scump, unde mai puneti ca exista plata in avans, rambursari lunare, reparatii si multe altele. Cu toate acestea, nu multi proprietari de afaceri stiu ca exista o modalitate de a evita acest lucru, si aceasta este, pur si simplu, inchirierea unei masini. Bavariamobility.ro va poate pune la dispozitie servicii de inchirieri masini, marca BMW, pentru toate gusturile si necesitatile. Se pot inchiria masini pe termen scurt sau pe termen lung, in functie de solicitarile clienitlor. In plus, masinile sunt toate verificate periodic.

Beneficiile inchirierii de masini

Inchirierea unei masini pentru a va economisi banii cand aveti o afacere nu este doar rentabila, ci este benefica si super comoda pentru dvs.! Fara alte detalii, iata cele 5 avantaje ale inchirierii unei masini pentru afacerea dvs.:

 1. Asteptati-va la rambursari lunare mai mici

Cand inchiriati o masina, platile lunare pentru o inchiriere vor fi mult mai mici si mai rentabile decat rambursarile pe care trebuie sa le faceti pentru un imprumut pentru a achizitiona vehiculul permanent. Aceasta optiune este demna de luat in seama pentru companiile start-up, care de multe ori nu au capital si necesita un imprumut pentru a ajuta la achizitionarea unui vehicul.

 1. Evitati problemele de proprietate

Prin inchirierea unui vehicul, compania dvs. se elibereaza de preocuparile de proprietate pe care le intampina de obicei atunci cand cumpara o masina, cum ar fi deprecierea si revanzarea valorii catre compania de leasing. Acest lucru este extrem de benefic pentru o companie, deoarece un vehicul pierde de obicei 40% din valoarea sa in primul an de utilizare, si 60% dupa trei ani. In cazul in care afacerea dvs. opteaza pentru inchirierea unei masini, revanzarea este acum problema companiilor de inchiriere si nu a voastra.

 1. Bucurati-va de modernizari regulate ale vehiculului

O inchiriere auto are adesea si o perioada de 12 luni, ceea ce inseamna ca firma dvs. va avea beneficiul inchirierii unui vehicul nou. In afara de luxul de a conduce o masina noua, compania dvs. va avea acces la cele mai noi tehnologii, confort si caracteristici de siguranta care insotesc vehiculele noi.

 1. Platiti mai putine cheltuieli de reparatie

 

Unul dintre cele mai mari avantaje ale inchirierii unui vehicul este faptul ca acestea sunt adesea inca destul de noi pentru a fi acoperite de garantia de fabricatie in perioada de inchiriere a companiei dvs. Aceasta inseamna ca nu va trebui sa va faceti griji pentru factura neasteptata de reparatii.

 1. Evitati credite costisitoare

Daca va aflati in primele etape ale infiintarii unei companii si creditul dvs. este scazut datorita investitiilor extinse de capital in compania dvs., inchirierea este cea mai buna optiune pentru a decide cu privire la masinile companiei. Daca aveti un credit scazut, fie vi se va refuza un imprumut de catre banca, fie vi se va cere o suma imensa pentru dobanda pentru imprumutul necesar pentru achizitionarea vehiculului.

Gasiti astazi vehiculul ideal de inchiriere pentru compania dvs. la Bavariamobility.ro!

Daca aveti nevoie de un vehicul pentru compania dvs., nu cautati mai departe! Compania Bavaria Mobility este fericita sa va ajute in gasirea vehiculului BMW perfect pentru dumneavoastra si afacerea dvs. Contactati-i azi si veti putea sa economisiti bani, conducand o masina de mare clasa!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: