Connect with us

Emisiuni

SHOW | Dan Negru, declaraţie impresionantã! „Îmi dai voie sã pãşesc pe aceeaşi scenã cu tine?”

Avatar

Published

on

Aflat la filmãrile pentru cea mai nouã ediţie a emisiunii Next Star, Dan Negru a fost foarte impresionat de prestaţia unei concurente. „Îmi dai voie sã pãşesc pe aceeaşi scenã cu tine?” a exclamat campionul divertismentului în momentul în care micuţa Teodora a terminat de cântat. Juraţii au fost de-a dreptul cuceriţi de talentul tinerei de doar 10 anişori, aplaudând-o minute în şir.

„Mã simt ca şi cum aş fi în primul rând la cel mai tare spectacol” i-a spus şi Pepe micuţei cântãreţe. Întregul moment va putea fi urmãrit în aceastã searã, de la 20:30, în cel mai nou episod „Next Star”, la Antena 1.

Alãturi de Teodora, pe scena Next Star vor mai strãluci în aceastã searã rocker-ul Ştefan, care va face senzaţie cu o melodie a lui Bon Jovi, micuţa japonezã Jennifer, dar şi alţi copii talentaţi, antrenaţi  într-o competiţie plină de voie bună, dar şi de emoţie, la finalul căreia cel mai carismatic dintre ei va câştiga un premiu substanţial, de 20.000 de euro. Nu rataţi mâine searã, de la 20:30, o nouã porţie de spectacol savuros, în compania celor mai talentaţi copii ai României.

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending