Connect with us

Cea de-a noua editie a show-ului “Te cunosc de undeva!”, care a desemnat-o castigatoare pe Tania Popa. cu o transformare in Adele, a fost sambata seara lider de audienta, la orase si in toata tara.

Show-ul transformarilor a adunat in fata micilor ecrane 1.621.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, 21.47.

PUBLICUL URBAN

Astfel, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a clasat pe primul loc si a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.00 – 23.18), o audienta medie de 7,7 puncte de rating si o cota de piata de 16%, urmatoarea pozitie fiind ocupata de Pro TV, care inregistra 6,6 puncte de rating si o cota de piata de 13,9%.

 

PUBLICUL NATIONAL

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 6,7 puncte de rating si o cota de piata de 14,3 %, in timp ce Pro  TV obtine 5,6 puncte de rating si 12,1 % cota de piata.

Sursa cifre: Kantar Media

[nextpage title=”detalii pe urmatoarea pagina!”]

Cezar Ouatu nu a scapat de travesti nici sâmbăta seara, când s-a transformat în strălucitoarea și misterioasa Tina Turner și le-a amintit tuturor de incredibilele aventuri ale lui James Bond din filmul „Golden Eye”.

Carmen Simionescu a cântat înconjurată de flori de cireș și chimonouri delicate transformată în Andy Bell, solistul de la Erasure, iar Andreea Antonescu a adus-o pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe cântăreața ei preferată, energica Pink. 

Adrian Enache a  îmbrăcat costumul popular din zona Năsăudului, ca sa o imite pe Maria Butaciu, Florin Ristei l-a adus din nou pe scena show-ului transformarilor pe Alex Velea, iar Viorica și Margherita din Clejani au cantat “S-a mărit armata”, precum Naste din Berceni, solista trupei “Albatros”. In aceeasi seara, Nadir l-a imitat pe Jason Derulo, iar Șerban Copoț a lansat un nou stil de dans, în rolul celebrei cântărețe italiene Raffaella Carra.

Castigatoarea celei de-a noua editii a show-ului “Te cunosc de undeva!” a fost desemnata Tania Popa, cu o excelenta transformare in Adele. 

TE CUNOSC DE UNDEVA ANTENA 1

TE CUNOSC DE UNDEVA
ANTENA 1

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending