Connect with us

EVENTS

Show incendiar Julio Iglesias la stadionul Dunărea din Galați

Published

on

Duminică, 20 iulie începând cu orele 20:30, Julio Iglesias îți va încânta auditoriul cu un concert LIVE de tip greatest hits. Timp  de  90 de minute, pe Stadionul Dunărea vor răsuna cele mai iubite și ascultate melodii ale artistului, lansate pe parcursul celor 46 de ani de activitate impresionantă.

Pentru ca spectatorii să se bucure din plin de buna desfășurare dar și de atmosfera specială creată de muzica marelui artist, organizatorii recomandă publicului să ajungă în timp util la locația evenimentului pentru a evita aglomerația la punctele de acces,  și să respecte cu strictețe regulile de acces. Accesul pe stadion se va face începând cu orele 19:30.

După efectuarea accesului, publicul este rugat să păstreze biletele. Biletul achiziţionat permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Conform cerinţelor venite din partea echipei artistului, cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou.

Este strict interzis accesul cu: umbrele, brichete, sticle ( inclusiv sticlele de parfum sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video.

În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

În zona de concert,  vor fi amenajate spații comerciale cu apă, băuturi răcoritoare, bere sau diferite produse alimentare.

În ziua concertului, biletele vor putea fi achiziționate de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor până la ora 14:00, după această oră putând fi  cumpărate de la punctele de vânzare ale Stadionului Dunarea.

În funcție de categorie, prețul unui bilet este de: Cat.II – 125 lei,Cat.I –  185 lei si VIP –  225 lei.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending