Connect with us

EVENTS

Show incendiar Julio Iglesias la stadionul Dunărea din Galați

Published

on

Duminică, 20 iulie începând cu orele 20:30, Julio Iglesias îți va încânta auditoriul cu un concert LIVE de tip greatest hits. Timp  de  90 de minute, pe Stadionul Dunărea vor răsuna cele mai iubite și ascultate melodii ale artistului, lansate pe parcursul celor 46 de ani de activitate impresionantă.

Pentru ca spectatorii să se bucure din plin de buna desfășurare dar și de atmosfera specială creată de muzica marelui artist, organizatorii recomandă publicului să ajungă în timp util la locația evenimentului pentru a evita aglomerația la punctele de acces,  și să respecte cu strictețe regulile de acces. Accesul pe stadion se va face începând cu orele 19:30.

După efectuarea accesului, publicul este rugat să păstreze biletele. Biletul achiziţionat permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Conform cerinţelor venite din partea echipei artistului, cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou.

Este strict interzis accesul cu: umbrele, brichete, sticle ( inclusiv sticlele de parfum sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video.

În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

În zona de concert,  vor fi amenajate spații comerciale cu apă, băuturi răcoritoare, bere sau diferite produse alimentare.

În ziua concertului, biletele vor putea fi achiziționate de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor până la ora 14:00, după această oră putând fi  cumpărate de la punctele de vânzare ale Stadionului Dunarea.

În funcție de categorie, prețul unui bilet este de: Cat.II – 125 lei,Cat.I –  185 lei si VIP –  225 lei.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Reality Show14 ore ago

Rescrie istoria într-un sezon cum nu s-a mai văzut! Survivor All Stars, în curând la PRO TV și pe VOYO

AUDIENȚE TV15 ore ago

Alex Maxim, Alexandra Căpitănescu, Melisa Antonesi și Vlad Musta sunt finaliștii sezonului 11 Vocea României! Peste 1.2 milioane de oameni au urmărit, aseară, emisiunea

Program Special15 ore ago

Raluka și Pavel Bartoș te invită la încă un PROTEVELION… să-l ții minte! Trăiești un nou început la PRO TV!

Reality Show15 ore ago

PRO TV anunta oficial producerea show-ului SURVIVIOR ALL STARS. Cand incepe si care sunt concurentii?

ȘTIAI CĂ...?17 ore ago

Cele mai bune reality show-uri din lume

Emisiuni2 zile ago

Au mai rămas doar 8 concurenți în competiția Vocea României! În această seară, putem urmări LIVE Semifinala acestui sezon

Analize Audiente TV2 zile ago

Românii nu ratează nicio ocazie de a râde cu gura până la urechi! – Las Fierbinți și Săriți de pe fix!, lideri de audiență!

Casting2 zile ago

Kanal D caută concurenți pentru cel mai nou show de televiziune – cel mai mare experiment social! Miza este uriașă – 1000.000 de lei!

AUDIENȚE TV3 zile ago

America Express, lider de audiență! Soarele a fost roșu aseară: Ada și Tony Galeș au părăsit competiția

Vedete3 zile ago

Secretul lui Bogdan de la Ploiești a fost dezvăluit! În ce e implicat manelistul

AUDIENȚE TV3 zile ago

Celentano a adoptat un nou stil de viață: „Ce fac eu se cheamă fasting. Beau numai 8 ore pe zi” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Facebook

Advertisement

IN Trending