Show la puterea X la Antena 1! Au inceput inscrierile pentru auditiile X Factor

0
567

Show-ul care a transformat oameni obisnuiţi în superstar-uri prinde glas la Antena 1. În curând, Antena 1 le va aduce telespectatorilor <>, un format internaţional care a doborât recorduri de audienţă şi a lansat artişti de valoare în întreaga lume. Nu mai putin de o mie de romani s-au inscris deja pentru casting. In foarte putin timp, se vor anunta locatiile din tara unde se va desfasura castingul X Factor.

Inca de la startul castingului, de pe data de 5 aprilie, si pana pe 9 aprilie s-au inregistrat 13.351vizite pe site-ul xfactor.a1.ro. Pe acelasi site au fost 6.806 vizitatori unici si 745 de inscrisi. In perioada, 23 martie, de la startul campaniei de promovare si pana pe 9 aprilie, s-au inregistrat 29.761 vizite pe site si 14.640 vizitatori unici.

Castingul continua, iar competitia se anunta deja foarte stransa. Toţi cei care vor să îşi facă vocea auzită, au carismă, prezenţă scenică şi vârsta de 16 ani împlinită sunt invitaţi să se înscrie pe www.xfactor.a1.ro la audiţiile pentru X Factor.

Formatul X factor se diferenţiază de alte show-uri din lume, prin faptul că exista un juriu, format din personalităţi reprezentative din domeniul muzical, care nu doar aleg finaliştii, ci îi şi îndrumă. Pe parcursul emisiunii, membrii juriului se transformă din judecători în adevăraţi mentori. Aşadar, în concurs nu sunt numai cei care cântă, ci şi reputaţiile membrilor din juriu.

Succesul show-ului în întreaga lume se datorează şi personalităţilor implicate în procesul de jurizare şi îndrumare a participanţilor. Printre membrii juriului din Marea Britanie, locul unde a fost difuzat pentru prima dată X Factor, se numără pe lângă Simon Cowell – creatorul formatului, Danii Minogue, Cheryl Cole, Sharon Osborne sau Louis Walsh.

Comentarii