Connect with us

BAZAR

EXTREM | Radu Mazăre a făcut o demonstraţie de flyboarding în staţiunea Mamaia

Gloria Antonescu - Reporter special

Published

on

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a făcut duminică senzaţie în staţiunea Mamaia printr-o demonstraţie de flyboarding, un nou sport nautic extrem care din această vară a început să fie practicat şi pe litoralul românesc. 

Sub privirile şi admiraţia turiştilor, în zona pasarelei construite în largul Mării Negre, în centrul staţiunii Mamaia, Mazăre s-a scufundat cu flyboard-ul şi s-a înălţat deasupra apei, la o înălţime de câţiva metri, alături de alţi cinci sportivi.

Luna trecută, când a început antrenamentele pentru a putea practica noul sport nautic, Radu Mazăre a caracterizat flyboarding-ul “interesant şi ispititor” precum o fată pe care “doar ce ai cunoscut-o”.

Edilul a explicat că, spre deosebire de alte sporturi extreme, flyboarding-ul necesită mai mult control şi stăpânire de sine.

“Sunt obişnuit cu senzaţiile prin aer pentru că mă dau mult cu zmeul, dar aici este mai mult o chestiune de control. (…) Este un fel de combinaţie între sport pe apă şi snowboarding. (…) Îţi lucrează foarte mult gambele, dar la un moment dat trebuie să te relaxezi şi să nu stai prea mult timp încordat”, a spus nonconformistul primar al Constanţei.

Flyboard-ul, o placă cu clăpari, este pusă în mişcare de un jet puternic de apă care vine printr-un furtun şi este pompat de motorul unui skijet staţionat pe apă.

Sportul extrem poate fi practicat de turişti în staţiunea Mamaia, închirierea plăcii pentru flyboarding timp de o jumătate de oră costând 100 de euro.

Zeci de mii de turişti petrec sfârşitul de săptămână în Mamaia, staţiune preferată de majoritatea persoanelor care îşi petrec vacanţa pe litoralul românesc.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending