Show-ul culinar Mama mea gătește mai bine pregătește o ediție specială de Paște - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Show-ul culinar Mama mea gătește mai bine pregătește o ediție specială de Paște

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV

În ziua de Paște, emisiunea Mama mea gătește mai bine v-a pregătit o ediție specială. Două familii concurează pentru premiul emisiunii, dar, fiind vorba de sărbătorile pascale, acestea se vor întrece în rețete tradiționale, ingredientul de bază fiind carnea de miel.

În această ediție, vor intra în competiție rețetele mamei Elena Robitu și cele ale Olimpiei Nițu. Rețetele ambelor familii sunt tradiționale, ce pot inspira telespectatorii pentru masa pe care o pregătesc familiilor de Paști. Fiul Elenei ne-a mărturisit că pasiunea lui pentru bucătărie a început uitându-se la diferite emisiuni culinare. Pasionat de salate, Eduard a avut o slăbiciune pentru Horia Vîrlan și pentru celebrul Jamie Oliver, iar acum este pregătit să câștige competeția culinară alături de mama lui.

Fiica Olimpiei își amintește cum, încercând să gătească cremă de zahăr ars, a reușit să ardă bucătăria și să dea foc la perdele. Între timp, Alexandra a căpătat experiență în bucătărie și, cu banii câștigați, Alexandra și-ar dori să își ajute mama cu ce are nevoie pentru a o vedea fericită.

 

Chifteluțe cu spanac și gorgonzola, tocăniță de miel, salată boeuf și nelipsitele ouă roșii – acestea sunt doar câteva dintre rețetele care vă vor lăsa gura apă. Așadar, urmăriți ediția specială de Paște a competiției culinare Mama mea gătește mai bine, duminică, 8 aprilie, de la ora 19.30, pentru a afla rețete noi, pe care, de ce nu, le veți putea pregăti chiar dumneavoastră pentru masa de Paște.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending