Connect with us

Cea de-a zecea editie a show-ului “Te cunosc de undeva!”, care a avut-o drept castigatoare pe Carmen Simionescu. fiica lui Adrian Minune, cu o transformare in Paloma Faith, a fost sambata seara lider de audienta, la orase si in toata tara.

Show-ul transformarilor a fost urmarit de 1.782.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta de la 20.48.

Alina Puscas si Cosmin Selesi TE CUNOSC DE UNDEVA

Alina Puscas si Cosmin Selesi
TE CUNOSC DE UNDEVA

PUBLICUL URBAN

Asadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a clasat pe primul loc si a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.00 – 23.21), o audienta medie de 8,5 puncte de rating si o cota de piata de 18,1%, fiind urmata de Pro TV, cu 6,3 puncte de rating si o cota de piata de 13,5%.

PUBLICUL NATIONAL

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 7 puncte de rating si o cota de piata de 15%, in timp ce Pro  TV obtine 5,8 puncte de rating si 12,4 % cota de piata.

 


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

[nextpage title=”DETALII PE URMATOAREA PAGINA!”]

Sambata seara, la “Te cunosc de undeva!”, Cezar Ouatu l-a imitat pe colegul și prietenul său, Adrian Enache, cu o piesă de la începuturile carierei acestuia, “Filme, trăim ca-n filme”, Andreea Antonescu s-a transformat în Rihanna, o “divă cu o atitudine de cartier”, după cum a caracterizat-o juratul Andrei Aradits, iar Șerban Copoț l-a adus pentru prima dată pe scena show-ului transformarilor pe James Hetfield, solistul trupei Metallica.

Florin Ristei a fost o divă a anilor ’50, Connie Francis, Nadir a imitat-o pe Andra, iar Margherita și Viorica din Clejani s-au facut remarcate cu un duet aparent imposibil,  Lady GaGa și RuPaul. In aceeasi seara,  Adrian Enache l-a imitat pe uriașul Chubby Checker, iar Tania Popa a prezentat pe scena show-ului un joc din Mehedinți, transformată în Petrică Mâțu-Stoian.

Carmen Simionescu a adus-o in premiera, la “Te cunosc de undeva!”, pe exuberanta și zâmbitoarea Paloma Faith si a fost desemnata castigatoarea acestei editii.

Miercuri, 25 noiembrie, de la ora 20.00, in cea de-a unsprezecea editie a transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!”, telespectatorii Antenei 1 se vor intalni cu Janis Joplin, Bob Marley, CRBL, Madonna, Smiley, Elton John si Kiki Dee, Dan Ciotoi, Cynthia Johnson si Rita Ora! 

TE CUNOSC DE UNDEVA 2015 - ANTENA 1 (6) TE CUNOSC DE UNDEVA 2015 - ANTENA 1 (5) TE CUNOSC DE UNDEVA 2015 - ANTENA 1 (4) TE CUNOSC DE UNDEVA 2015 - ANTENA 1 (3) TE CUNOSC DE UNDEVA 2015 - ANTENA 1 (1) te cunosc de undeva serban copot - antena 1

Comentarii

comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Avatar

    JUKAN

    23 noiembrie 2015 at 12:16

    MASCARICI LUI PESTE JEGURI CRED CA PRO A FOST PE PRIMUL LOC NU T C DIN BOSCHETI ASA CA LASATI VRAJEALA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending