Connect with us

Emisiuni

Show-ul de la PRIMA TV, Mama mea gateste mai bine a pregatit un concurs!

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV
Reclame

Emisiunea Mama mea gătește mai bine îți pregătește un super concurs! Începând din 1 octombrie până pe 10 noiembrie urmărește emisiunea difuzată de Prima TV, Mama mea gătește mai bine și poți câștiga o bucătărie la cheie.

 

Mama mea gătește mai bine este gata de concurs! De luni până sâmbătă uită-te la PrimaTV de la ora 19.30 și prinde indiciul zilei, înscrie-l pe www.primatv.ro și poți avea bucătăria ta de vis.

Așa că, dacă vrei să gătești, dar te-ai săturat de vechea bucătărie nu trebuie ca mama ta să gătească mai bine ci doar să prinzi indiciul din emisiune și poți să câștigi una nou-nouță. Mobila de bucătărie va fi realizată pe comandă, în funcție de spațiul bucătăriei câștigorului/câștigătoarei.

Uită-te la emisiunea Mama mea gătește mai bine, prinde indiciul zilei, înscrie-l pe pagina de concurs de pe www.primatv.ro și poți câștiga o bucătărie la cheie oferită de Prima TV și Casa 2002.

Pagina de concurs: https://www.primatv.ro/concursuri/concurs-mama-mea-gateste-mai-bine

         

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending