Connect with us

Emisiuni

Show-ul Next Star isi va extinde portile in toata lumea

Redactia Radar de Media

Published

on

Dan Negru alaturi de colegii care realizeaza show-ul Next Star au planuri mari in legatura cu viitorul copiilor talentati. Până pe 27 februarie, când debutează noul sezon al show-ului, trebuie să se decidă: va rămâne “Next Star” o emisiune la care pot participa doar copii din România sau îşi va deschide porţile şi pentru talente din alte ţări?

Stăm miraţi de câteva săptămâni şi ascultam CD-uri primite din toată lumea…Pentru că vedete Next Star precum Elena Hasna sau Omar sau Vanessa au devenit faimoase în lume, ne-am trezit cu sute de CD-uri de la copii fabulos de talentaţi de prin Japonia, Ucraina, Franta, Malta. Tari în care s-a aflat despre «Next Star» şi în care s-au făcut auziţi pustii descoperiţi de noi”, a povestit Dan Negru, uluit să descopere că show-ul pe care îl prezintă la Antena 1 face valuri şi dincolo de graniţele ţării. “Acu´, ce să facem? Să-i acceptăm la «Next Star»? Să-i primim în concurs alături de ai noştri şi pe cei super-talentati de afară care vor să-şi măsoare puterile aici?”, s-a întrebat Dan. Pe telespectatori nu i-a răbdat inima să nu intervină şi i-au sugerat vedetei de la Antene să îi accepte şi pe micuţii străini, organizând poate două categorii: una naţională şi una internaţională, fiecare dotată cu câte un premiu generos. “Toţii copiii merită o şansă”, i-au scris fanii emisiunii lui Dan Negru.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending