joi, februarie 29, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăENTERTAINMENTEurovisionShow-ul României, aproape 140 de mii de vizualizări pe canalul oficial Eurovision,...

  Show-ul României, aproape 140 de mii de vizualizări pe canalul oficial Eurovision, la a doua repetiție

  Ritmurile Llamame au „aprins”, din nou, scena Eurovision

  Eurovision debutează cu prima semifinală marţi, 10 mai, la ora 22.00, în direct la TVR 1 şi TVR Internaţional

  wrs a impresionat din nou audiența la a doua repetitie oficială pe scena torineză a Eurovision Song Contest. Alături de echipa de dansatori şi de backing vocalist-ul care îl susţine din „umbră”, reprezentantul României a zguduit Arena Pala Olimpico pe ritmurile „Llamame” .

  Jurnaliștii acreditați au avut acces la această sesiune de repetiţii şi au reacționat foarte bine la show-ul piesei noastre, wrs fiind lăudat pentru emoţia şi energiile degajate la momentul României. Prestația reprezentantului nostru a strâns aproape 140 de mii de vizualizări pe canalul de Youtube al Eurovision Song Contest, fiind unul dintre cele mai apreciate momente ale zilei.

  „Am primit o mulțime de mesaje pozitive din partea fanilor, organizatorilor și jurnaliștilor. A fost o nouă zi plină de emoții, dar răspunsul nu s-a lăsat așteptat: momentul nostru are deja aproape 140 de mii de vizualizări pe canalul oficial de Youtube al ESC, ceea ce mă motivează și mai mult să dau absolut totul în concurs”, a declarat wrs, la finalul zilei.

  Spectacolul a fost modificat, după ce echipa TVR a avut şedinţe tehnice cu organizatorii, iar aceștia au încercat să pună în aplicare indicațiile primite în urma primei repetiții. Deşi mai sunt probleme cu privire la unele cadre alese de producătorii show-lui, reprezentanții României le-au transmis acestora, punctual, solicitând remedierea lor.

  Totodată, concurenţii ediţiei din acest an s-au lovit de o problemă tehnică: scena nu funcționează așa cum a fost proiectată. „Soarele” în jurul căruia a fost gândită întreaga construcție s-a blocat, iar această situație afectează show-urile participanților la concurs. Din această cauză, România, la fel ca alte țări, nu poate folosi la potențialul maxim grafica pregatită special pentru concurs.

  După repetiții, wrs, alături de Iuliana Marciuc, șefa delegației României, au susținut o conferință de presă și o sesiune foto cu fanii și jurnaliștii prezenți la eveniment.

  Seara, wrs, alături de reprezentanții Republicii Moldova, Zdob și Zdub & Frații Advahov, au vizitat școala de dans pentru copiii români din Torino – Primo Passo/Grupul Vatra.  Aproape o sută de copii și tineri s-au adunat pentru a dansa alături de artiști, care au fost asaltați de spectatori, pentru fotografii și autografe.

  Publicul din România poate urmări cum a decurs a doua repetiție a reprezentantului României la ESC 2022 pe scena de la Torino, întâlnirea cu presa, evenimentul organizat la școala Primo Passo/Grupul Vatra, dar și imagini de culise, în programele de știri ale TVR și pe pagina oficială https://www.facebook.com/eurovision.romania/, unde sunt difuzate, zilnic, în exclusivitate, materiale şi transmisiuni live de la Arena Pala Olimpico.

  Eurovision debutează cu prima semifinală marţi, 10 mai, la ora 22.00, în direct la TVR 1 şi TVR Internaţional.

  Calificat în urma selecţiei naţionale din 5 martie, wrs va urca pe scena Eurovision Song Contest 2022 pe 12 mai, în a doua semifinală a competiţiei, având numărul 13 de intrare în concurs. Alături de România, în a doua semifinală participă: Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia şi Irlanda. Finala va avea loc sâmbătă, 14 mai și va fi difuzată în direct și în exclusivitate la TVR.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente