Connect with us

Emisiuni

Show-ul Romanii au talent, debutează de mâine la PRO TV! Vezi ce spun noii juraţi Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis!

Published

on

Aşteptarea ia sfârşit, noul sezon Românii au talent  începe mâine, de la 20:30, la PRO TV!

Primii aspiranţi la titlul de cel mai talentat român şi la câştigarea premiului de 120.000 de euro sau a celui de originalitate în valoare de 10.000 de euro vor fi prezentaţi vineri şi sunt gata să încânte telespectatorii cu prestaţii surprinzătoare.

Prima ediţie a celui de-al cincilea sezon al celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii va aduce momente spectaculoase, emoţii, lacrimi de fericire sau de tristeţe, intrigă, comentarii acide sau înduioşătoare, un sărut neaşteptat, momente care vor stârni hohote de râs, dar şi talente inedite care vor impresiona telespectatorii.

În prima ediţie Românii au talent vom face cunoştinţă cu talente desăvârşite, dar şi cu concurenţi care îşi încearcă norocul an de an, plini de speranţă, sau cu oameni care cred în măiestria lor și încercă să o demonstreze în faţa juriului, însă pleacă acasă în final cu 4 de NU.

De la numere excepţionale la momente amuzante sau la implicarea juraţilor în prestaţiile concurenţilor, toate vor putea fi urmărite mâine, de la 20:30.

juriu Romanii au talent

Entuziasmată de postura de jurat, Mihaela Rădulescu a declarat: ”Preselecţiile Românii au talent au reprezentat o experienţă fantastică, plină de trăiri intense. M-am bucurat să văd câţi români talentaţi avem, m-am încărcat cu emoţiile lor fabuloase, am plâns şi am râs. Ador această emisiune deoarece este, poate, cea mai spectaculoasă vitrină în care românii talentaţi se pot face remarcaţi. Aştept cu nerăbdare ca şi telespectatorii să vadă începând de mâine, de la 20:30, ceea ce am văzut şi trăit noi timp de câteva luni prin ţară.“

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending