Connect with us

Televiziune

Show-ul ROMANII AU TALENT are juriu nou format din patru membri. Vezi cine sunt acestia!

Redactia Radar de Media

Published

on

Schimbarile care au loc la Pro TV suprind pe toata lumea, dupa ce toti membri juriului de la “Masterchef” a fost schimbati acum a venit randul juriului de la “Romanii au talent”.

Dupa plecarea lui Mihai Petre la Antena 1, un scaun de jurat de la Romanii au talent, a ramas liber, dupa cum RADAR DE MEDIA a scris aici.

Conform informatiilor publicate de Reporter Virtual, juriul de la Romanii au talent va fi completat de doi membri.

Este vorba de Cabral, singura vedeta pastrata de Pro TV dupa concedierile masive din luna mai de la postul Acasa TV si actorul Mihai Bendeac, liber de contract. 

Astfel din juriul Romanii au talent va face parte din primavara Andra, Andi Moisescu, Cabral si Mihai Bendeac. Aceasi sursa precizeaza ca nu se stie cu siguranta daca cuplul de prezentatori Pavel Bartos- Smiley va ramane.

Cabral a prezentat emisiunea “Povestiri de Noapte” alaturi de Mircea Solcanu multi ani la Acasa TV, iar Mihai Bendeac dupa plecarea de la Antena 1 a avut un proiect la Prima Tv care s-a dovedit a fi sub astepatarile producatoriilor.

Un lucru este cert show-ul “Romanii au Talent” va inregistra si la anul audiente record pentru PRO TV.
Vola.ro

RADAR DE MEDIA a scris aici despre schimbarile din show-ul VOCEA ROMANIEI.

romanii au talent romanii au talent2 romanii au talent pro tv prima semifinala 1 romanii au talent Romanii au Talent Romanii au talent - finala PRO TV Romanii au talent - finala PRO TV6 Romanii au talent - finala PRO TV2 Romanii au talent - finala PRO TV3Foto Credit: Pro TV

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending