Show-ul „Te cunosc de undeva!” a fost lider de audiență pe toate segmentele de public - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Show-ul „Te cunosc de undeva!” a fost lider de audiență pe toate segmentele de public

Published

on

            Cea de-a patra gală a celui de-al 15-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”, câștigată de către Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu cu o excelentă transformare în Sarah Brightman şi Andrea Bocelli, a fost aseară lider de audiență pe toate segmentele de public.

 

Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși a adunat în fața micilor ecrane 1.849.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 21:36.

 

Așadar, la nivelul publicului urban, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii „Te cunosc de undeva!” (19:59– 23:09), lider detaşat de audienţă, cu 8.1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 21.1%, aproape dublu faţă de următorul clasat, PRO TV, care la nivelul aceluiaşi public şi în acelaşi interval, obţinea doar 4.2 puncte de rating și 10.9 % cota de piață. Şi la nivelul publicului din toată ţara, transforming show-ul de la Antena 1 s-a impus ca lider detaşat de piaţă, cu o audiență medie de 8.5 puncte de rating și 20.7% cota de piață, urmată de PRO TV cu 4.7 puncte de rating şi 11.4% cota de piaţă. În rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, telespectatorii au urmărit în aproape egală măsură programele oferite de Antena 1 şi PRO TV. Antena 1 a fost ieri lider de piaţă şi la nivel Prime Time, dar şi pe Whole Day, atât în mediul urban, cât şi la nivel naţional.

Concurenții celui de-al 15-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!” jurizat de Ozana Barabancea (canto), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show), și-au pregătit şi de această dată cu multă atenţie transformările.

Cea de-a patra ediţie a noului sezon a fost deschisă de Adriana Trandafir şi Romică Ţociu cu o transformare de senzaţie în The Blues Brothers. Din nou în travesti, Toto Dumitrescu a adus-o pe scena transforming show-ului pe In-grid, în vreme ce Liviu şi Andrei au fost responsabili de cel mai emoţionant moment al galei, cu o spectaculoasă transformare în Sarah Brightman şi Andrea Bocelli. AMI a debordat de energie cu un moment semnat Aurel Moldoveanu, în vreme ce Monica Anghel şi Marcel Pavel au cântat şi au încântat publicul cu un hit al anilor 60, semnat Robbie Williams & Jane Horrocks.

Cu un moment plin de energie, care a ridicat-o la joc inclusiv pe Andreea Bălan, a venit de această dată Tavi Clonda, care l-a adus pe scena „Te cunosc de undeva!” pe Roman Iagupov, iar Adda a aflat pe propria piele cum este să fii pentru o seară Lady Gaga. Seara s-a încheiat tot într-o notă emoţionantă, cu un cântec sensibil al Corinei Chiriac, în interpretarea Cătălinei Grama – Jojo.

Advertisement

În urma votului, s-a decis că cel mai reuşit moment a fost cel al lui Liviu şi Andrei, cu transformările în Sarah Brightman şi Andrea Bocelli. Momentele coregrafice au fost susținute de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

 

Cum se vor descurca cei 11 concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în următoarea gală a celui de-al 15-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”

 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group 
Analiza este făcută pe target-urile 18-49 Urban, All urban şi Naţional
Perioada: 3 octombrie 2020

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending