Connect with us

Analize

Show-ul TE CUNOSC DE UNDEVA, lider de audienţă la nivelul publicului naţional şi urban! Cine sunt concurenţii care se vor duela în marea finală?

Redactia Radar de Media

Published

on

Înapoi1 of 2

Emisiunea “Te cunosc de undeva!”, care i-a desemnat pe Alina Eremia, Cezar Ouatu, Daniel Iordachioae si Alb Negru drept finalistii celui de-al saptelea sezon a fost, sambata seara,  lider de audienta la nivelul publicului din mediul urban si la nivelul publicului din toata tara.

Aceasta editie a show-ului transformarilor, ultima dinaintea marii finale, le-a avut drept castigatoare pe Denisa si Raluca Tanase de la Bambi, care le-au imitat remarcabil pe rusoaicele de la t.A.T.u.

Show-ului transformarilor a adunat in fata micilor ecrane 1.925.000 de telespectatori din toata tara, in minutul de maxima audienta de la 22.23.

  La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a fost cel mai urmarit post de televiziune si a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.30 – 23.51) o audienta medie de 8,2 puncte de rating si 19,7 % cota de piata, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 6,5 puncte de rating si o cota de piata de 15,7 %. La nivelul publicului din toata tara,  Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 7,4 puncte de rating si o cota de piata de 17,2 %, urmata de Pro TV, cu 6,6 puncte de rating si 15,3% cota de piata.


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

Foto Credit: Antena 1

CITESTE SI:

 

Înapoi1 of 2

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending