Connect with us

Emisiunea “Te pui cu blondele?”, care le-a avut ca invitate pe Andreea Marin și Simona Gherghe, a fost miercuri seara pe primul loc în topul audiențelor, la nivelul publicului din mediul urban și la nivelul publicului din toată țara. Show-ul cu blonde prezentat de Dan Negru a adunat în fața micilor ecrane 2.306.000 de telespectatori, în minutul de maximă audienţă, de la ora 21.42.

La nivelul publicul comercial PRO TV s-a clasat pe primul loc, iar Antena 1 a obtinut locul secund.

Astfel, Antena 1 s-a situat pe primul loc la nivelul publicului din toată țara și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (20.30 – 22.57) o audiență medie de 9,4 puncte de rating și o cotă de piață de 18,2 %, în timp ce următorul clasat,

Kanal D, a obținut 8,2 puncte de rating si 16 % cota de piață, iar Pro TV s-a situat pe locul al treilea.

Antena 1 rămâne lider și la nivelul publicului de la orașe, cu o audiență medie de 8,3 puncte de rating si 16,3 % cota de piată, urmată de Pro TV, cu 7,7 puncte de rating și o cotă de piață de 15,2 %.

Miercuri, 20 ianuarie, vedetele de televiziune Andreea Marin și Simona Gherghe au câștigat confruntarea pe teme de cultură generală cu armata celor 50 de blonde din platoul emisiunii lui Dan Negru, în cea de-a treia ediție a noului sezon.

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending