Show-ului Batem Palma? a fost lider de audiență în fiecare zi! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Prima săptămână din an a adus, încă o dată, zi de zi, o oră încărcată de câștiguri, distracție și multe emoții în super show-ul Batem Palma?. Cosmin Seleși le-a oferit telespectatorilor șansa de a cunoaște concurenți de excepție și aceștia i-au fost alături în fiecare minut, emisia fiind lider de audiență!

Cei care au jucat au fost: Mihaela Tănasie, Sînziana Ciuculete, Cătălin Calaver, Andreea Istrate și Lăcrămioara Bărdăhan. Fiecare s-a luat la întrecere cu norocul și inuitiția și a plecat acasă cu o sumă de bani… extrem de diferită! Dacă Mihaela a acceptat oferta băncii la 21.030 de lei, Cătălin, Andreea și Lăcrămioara au mers până la capăt, câștigând sume ceva mai mici: 75 de lei, 10.000 de lei și, respectiv, 700 de lei. Pe de altă parte, Sînziana a bătut și ea palma, pentru o sumă de 6.260 de lei, lăsând și un mesaj extrem de important pentru viitorii concurenți: ”Trebuie să știi când să te oprești în viață”.

Peste 38.000 de lei au fost câștigați săptămâna aceasta, iar show-ul merge mai departe. Alți concurenți s-au alăturat emisiunii și așteaptă nerăbdători momentul în care calculatorul îi va extrage.

Cine va juca săptămâna viitoare? Câți bani vor câștiga? Rămâne de aflat! Nu ratați Batem Palma? de luni până vineri, de la 18:00, pe PRO TV!

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Antena 1 modifică grila de programe în day time, din cauza emisiuni Bate Palma de la PRO TV - RADAR DE MEDIA

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending