Showul "Te cunosc de undeva!", lider de audienta la nivelul publicului urban si national! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize

Showul “Te cunosc de undeva!”, lider de audienta la nivelul publicului urban si national!

Published

on

Emisiunea “Te cunosc de undeva!”, care le-a desemnat castigatoare pe surorile Denisa si Raluca Tanase de la Bambi, a fost sambata seara lider de audienta la nivelul publicului din mediul urban si la nivelul publicului din toata tara.

Cea de-a opta editie a show-ului transformarilor a adunat in fata micilor ecrane 2.003.000 de telespectatori din toata tara, in minutul de maxima audienta de la 21.44.

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a fost cel mai urmarit post de televiziune si a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.30 – 23.53) o audienta medie de 9,2 puncte de rating si 20,2 % cota de piata, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 7,3 puncte de rating si o cota de piata de 16 %.

De asemenea, la nivelul publicului din toata tara,  Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 8,2 puncte de rating si o cota de piata de 17,1 %.

Cifre detaliate pentru segmentul publicului comercial, aici!


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

Foto Credit: Antena 1

Follow up pe urmatoarea pagina!

Comentarii

comments

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending