Şi animalele au sentimente! Descoperă povestea impresionantă a ursoaicei Ina - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Şi animalele au sentimente! Descoperă povestea impresionantă a ursoaicei Ina

Published

on

Foto Credit: Kanal D

O ediție impresionantă ne oferă duminica aceasta, de la 14:30, emisiunea “Asta-i România!”, la Kanal D. Echipa “Asta-i România!” ajunge la Zărnești, la sanctuarul urșilor, pentru a afla povestea ursoaicei Ina, animalul care a impresionat o țară întreagă din cauza traumelor care i-au rămas, după ce a stat închisă într-o cușcă timp de 20 de ani.

 

 

Deși acum e în semi-libertate, și are la dispoziție hectare întregi de pădure pe care să le exploreze, animalul nu știe să facă asta, spun îngrijitorii. Se învârte în cerc, într-o cușcă imaginară, în mintea ei gratiile încă există și îi limitează mișcările. Impresionați de povestea Inei, oamenii s-au grăbit să vină la Zărnești să vadă cu ochii lor ursoaica. La circ a început și viața Inei, care mai apoi a stat 20 de ani într-o cușcă îngustă a unei grădini zoologice, în condiții jalnice, fapt care a marcat-o pe viață.

Poate și acum ursoaica s-ar fi aflat după gratii dacă cineva nu ar fi sesizat ceea ce se întâmpla acolo. Ursoaica Ina a împărțit cu sora ei, Anca, un singur țarc, un singur bazin de apă, un singur bârlog și un singur teren „de plimbare”, deși ursoaicele erau două. După ani buni de sesizări, Asociația „Milioane de Prieteni” a înduplecat autoritățile să facă dreptate.

Ștefan Cristian, bebelușul neiubit de mamă, dar iubit de Dumnezeu

Tot duminică, de la ora 14:30, la „Asta-i România!” aflăm, în exclusivitate, povestea tulburătoare a bebelușului abandonat de mamă, într-o pungă, pe stradă. Așa a fost găsit în ajunul Crăciunului un bebeluș nedorit de cea care i-a dat viață. Este o minune, spun medicii de la Spitalul Marie Curie, care l-au salvat și i-au dat un nume, Ștefan Cristian.

 

Ce mamă poate fi aceea care își aruncă pruncul în stradă și îl condamnă la chin, în loc să-l țină la piept ?! Răspunsul halucinant al femeii îl aflăm duminica aceasta, într-o ediție impresionantă “Asta-i România!”, emisiune magazin prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Advertisement

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending