Connect with us

Business

Si decedatii au nevoie de o casa a lor…

Published

on

Spun unii ca mortii nu mai au nevoie de nimic. Evident ca este o afirmatie nemaipomenit de eronata fiindca in cazul in care ai un decedat in familie trebuie sa ai in vedere:

-documentele care permit inhumarea legala

-toaletarea, imbalsamarea si aranjarea trupului neinsufletit pentru asezarea in casa de veci

-efectuarea cumparaturilor necesare pentru inmormantare: sicriu, lenjerie de sicriu si perna, haine si cruce inscriptionata

-punerea la punct a locului de priveghi: aranjarea catafalcului in capela sau la casa funerara, amenajarea unui spatiu pentru lumanari si altul pentru flori

-pregatirea transportului funerar si a manipularii sicriului

-organizarea parastasului sau a pachetelor care vor fi impartite in memoria mortului

-cumpararea locului de veci si tocmirea preotilor si a groparilor.

Dupa cum vedeti lista este lunga, de aceea se spune adesea ca este fericit cel ce pleaca (adica moare) si este vai de supravietuitor.

Mortii au nevoie de multe si din respect pentru ei, trebuie sa le achizitionam cele mai bune lucruri si servicii, iar cea mai buna firma care ne poate ajuta in acesta directie este Funerare-servicii.ro.

Advertisement

Acolo este casa lor si toate sunt adunate laolalta. Mai intai zona de primire clienti, in care apartinatorul discuta cu agentii funerari si pun la punct detaliile. In cazul in care se doreste pasarea tuturor acestor sarcini grele, echipa de profesionisti de la firma de pompe funebre este gata sa actioneze. Discutia cu reprezentantul firmei este deschisa si confidentiala in acelasi timp, iar consultanta absolut gratuita. Preturile sunt comunicate cu onestitate si condoleantele transmise cu maxim respect. Dupa ce colaborarea a fost pusa la punct, clientul indirect (face totul pentru si in numele decedatului) este condus in zonele urmatoare. 40 de modele de sicrie sunt expuse in zona sicrielor de culori diferite si din esente diferite, astfel ca apoartinatorul il poate alege si in functie de preferinta celui decedat pentru o anumita culoare sau o anumita esenta lemnoasa. Nu spune niciodata ca mortii nu mai stiu nimic! Stii tu cu cata grija si dragoste te-a inconjurat in viata si acum este timpul sa ii intorci serviciile.

Bunica iti spunea povesti si iti facea dulciurile tale preferate. Acum a sosit timpul sa ii organizezi o inmormantare de poveste si sa-i comanzi sicriu de brad, fiindca stii cat de mult iubea aroma acestui lemn!

Fii demn si fa-ti datoria fata de fiecare in parte fiindca asa dai dovada de omenie si demonstrezi ca eforturile comune ale acestor oameni in formarea ta au dat roade!

Zona de utilitati isi are rostul ei. Oricat ar fi cineva de indurerat, tot are nevoie de o gura de apa sau de o cafea, sa mearga la toaleta, sa se spele pe fata sa nu se vada cat de mult a plans. Capela privata este eleganta si intima: incap in ea 10 persoane deodata. Nu ai nevoie de curiosi care vin sa se uite, sa gaseasca defecte si sa barfeasca! Iti sunt de ajuns cei din familie, prietenii adevarati, vecinii sinceri care vin sa aduca un ultim omagiu si sa isi ia ramas bun de la mortul tau drag!

In incaperea in care decedatul asteapta ultimele intalniri de pe pamant si ultimele cuvinte, catafalcul este aranjat simplu, cu gust si in functie de anotimp este cald iarna si aer conditionat vara si poti solicita si pentru cel drag capac frigorific la sicriu.

In morga privata decedatul asteapta ca toate acestea sa fie puse la punct, iar el sa isi gaseasca odihna in pamant. In cazul in care copilul din America nu a gasit bilete de avion, tine-l mai mult la morga pe parintele acestuia, fiindca ar fi dureros ca el sa nu ii fie alaturi in marea calatorie si sa i se arate doar un mormant sau un cavou!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending