Connect with us

BAZAR

Sibiu: Andra – cel mai numeros public din acest an în Piața Mare

Redactia Radar de Media

Published

on

Aproximativ 40.000 de oameni s-au bucurat gratuit, sambata seara de concertul Andrei  din Piața Mare din centrul Sibiului, un număr record de spectatori înregistrat de la începutul anului și până în prezent în acest loc din oraș.

Andra a fost super impresionata ca a avut un public foarte numeros la Sibiu, ca și anul trecut cand a fost Gala Media Music Awards, când a obținut trei premii, printre care ‘Artista anului’ și ‘Fans Like Award’.

Ea a spus ,, L-am sunat pe Cătălin și i-am spus: atâta lume a fost, exact ca la premii “, Andra le-a promis fanilor ca se va intoarce la Sibiu, și a anunțat că va concerta și în acest an la Media Music Awards.

Andra a mai declarat ,, Vin cu drag chiar daca nu iau un premiu, numai din respect că am câștigat în atâția ani”. Si a mai zis ca isi doreste sa castige in fiecare an si daca nu castiga ea vine, pentru ca ,,Nu ratez asemenea premii”, a mai declarat Andra .

 

Sursa : AGERPRES

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending