Connect with us

Muzica

Sickotoy lansează un nou club banger – Said and Done

Published

on

Foto credit : Global Records

Noul single al artistului combină perfect elementele definitorii ce l-au făcut cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni producători din România, alături de elemente UK Pop care o să te facă să vrei să ai piesa pe repeat.

Piesa a fost scrisă într-un camp special realizat la începutul acestei primăveri pentru Sickotoy în Norvegia, alături de songwriteri precum Emilie Adams sau Iselin Solheim (Alan Walker, SEEB).

„Said and Done”, cel de-al doilea release al artistului din acest an, se lansează odată cu videoclipul oficial în care Sickotoy apare în ipostaza unui regizor pe set. Clipul a fost realizat de Quba (regie), alaturi de David Mogan în rolul de DOP, iar producția video a fost realizată de către Loops Production.

Sickotoy este unul dintre cei mai de succes DJ și producători din Europa de Est în ultimii ani. Cu zeci de milioane de stream-uri la lansările sale anterioare, precum și colaborări cu nume precum INNA, Ilkay Sencan, Minelli și Elvana Gjata, piesele sale au cucerit topurile radio din Europa Centrală și de Est.

Conceptul creativ al lui Sickotoy cuprinde producții alături de artiști precum INNA, Alok, Tove Lo, Ilkay Sencan, Arash, precum și peste 50 de single-uri în Top 10 Charting din Europa Centrală și de Est.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending