Connect with us

Film

The Other Side Of The Door (recenzie)

Published

on

The Other Side Of The Door este o coproductie UK-India si intra in cinematografele din Romania pe 1 aprilie, fiind distribuit de Odeon Cineplex.

Filmul spune povestea existentei idilice a unei familii, pana cand un fiul lor moare intr-un accident tragic. Maria, mama neconsolata, afla despre un ritual stravechi care i-ar putea aduce baietelul inapoi, pentru a avea ocazia sa sa-si ia ramas bun si calatoreste la un templu indian parasit, a carui usa serveste drept portal intre cele doua lumi. Dar cand Maria nesocoteste un avertisment sacru de a nu deschide usa niciodata, echilibrul dintre viata si moarte este definitiv tulburat.

Desi nu aduce elemente de noutate in genul horror, respectand firul clasic al povestilor cu spirite invocate, case bantuite, filmul castiga mai degraba prin accentul pus pe studiul psihologic al mamei indurerate si a temerilor reprimate care ne inspaimanta cu adevarat. Totul, sustinut de jocul convingator al actorilor si lumea exotica a Indiei.

Material de Bogdan Pirvulescu

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending