Connect with us

ALL MEDIA

E sigur: J Lo rămâne la American Idol

Redactia Radar de Media

Published

on

După săptămâni întregi de speculaţii în ceea ce priveşte continuarea implicării artistei în celebrul format American Idol, Jennifer Lopez a afirmat zilele trecute că a semnat deja un nou contract cu producătorii supershow-ului.

Deşi ceilalţi membri ai juriului American Idol, Randy Jackson şi Steven Tyler, semnaseră deja contractul pentru noul sezon al show-ului american, frumoasa actriţă şi cântăreaţă întârzia să dea un răspuns oficial.

Artista a negociat cu oficialii show-ului mai bine de câteva săptămâni, înainte să semneze pe linia punctată pentru cel de-al unsprezecelea sezon al megashow-ului difuzat de televiziunea FOX. Jennifer a fost iniţial nesigură în ceea ce privea viitorul ei în cadrul formatului american al spectacolului, aşa că a întârziat puţin cu răspunsul său.

Cu doar câteva zile în urmă, artista declara: „M-am simţit grozav participând la acest show, însă am foarte multe proiecte care se desfăşoară în paralel şi încă nu mă pot pronunţa în privinţa acestui lucru.”, pentru ca mai apoi să semneze pentru noul sezon, care este planificat să intre în emisie în ianuarie 2012.

Şi România îşi va alege idolul în primăvara lui 2012, în premieră la Antena 1. Creat în 2001 de Simon Fuller şi lansat în Marea Britanie, Idols a devenit în scurt timp unul dintre cele mai iubite şi longevive formate, fiind difuzat în aproape 50 de ţări. Antena 1 va difuza acest format spectaculos în primăvara lui 2011.

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending