Siguranta maxima pentru masina ta! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Business

Siguranta maxima pentru masina ta!

Published

on

Daca pleci in vacanta de la aeroportul Otopeni si vrei sa iti lasi masina undeva in siguranta chiar si pe termen lung, este bine de stiut ca exista o parcare langa aeroport Otopeni, ideala pentru stationarea masinii pe durata sejurului, timp in care nu ai de ce sa iti faci griji in privinta acestei

Airport Parking ofera servicii de parcare pe termen scurt si lung in imediata apropiere a Aeroportului Otopeni, fiind la o distanta de numai 3 minute de mers cu masina, fata de terminalul plecari/sosiri, mai exact la aproximativ 1400 de metrii distanta.

Cel mai important pentru orice afacere, fie ca este vorba de una mica sau de o mare companie, este grija fata de clienti si nevoile acestora. Cei de la Airport Parking au inteles acest lucru ce reprezinta la urma urmei cheia succesului si astfel au gandit aceasta afacere astfel incat clientii sa poata beneficia de cele mai bune servicii la cele mai mici preturi. Oamenii tind sa plateasca ceva mai mult dar pe un serviciu de calitate decat sa ramana la urma cu buza umflata.

Aceasta parcare este deschisa non stop si supravegheata video 24/7 si in plus este monitorizata de catre firma de paza AKA Group Security. Este prevazuta cu bariera, astfel incat sa nu poata intra sau iesi oricine fara un act la mana si beneficiaza si de iluminat din plin pentru ca supravegherea sa se realizeze cat mai eficient. De asemenea intreaga parcare este imprejmuita cu un gard din plasa de otel pentru a preveni accesul persoanelor neautorizate in acest spatiu.

Pe langa parcarea in sine si supravegherea acestea, clientii pot beneficia de transport gratuit, atat de la parcare catre aeroport, cat si invers printr-un simplu apel iar angajatii responsabili cu acest lucru vor ajunge in cel mai scurt timp posibil pentru preluare. Transportul dintre parcare si aeroport si invers se va face la orice ora indiferent daca este zi sau noapte si bineinteles in timp util pentru imbarcare.

De asemenea turistii pot apela la serviciile de inchirieri autoturisme, ce aparatin unei game largi de masini din toate categoriile si din diferite clase. Indiferent de autoturismul pe care il alegeti este bine de stiut ca acestea sunt inspectate si verificate periodic si se incearca pe cat posibil mentinerea acestora la o starea impecabila, atat din punct de vedere mecanic cat si estetic. Aceste masini pot fi inchiriate direct de la sedi, sau se pot rezerva online sau daca este nevoie pot fi aduse la cerere si in marile orase din tara.

In ceea ce priveste preturile si platile, prima zi de stationare este de 40 de lei iar mai apoi urmatoarele zile vor costa doar 10 lei pe zi, platile se pot achita prin orice metoda de plata.

Daca veti apela la serviciile orferite de cei de la Airport Parking puteti lasa grija masinii de-parte pe timpul vacantei deoarece acesta va fi supravegheat non stop. Pentru mai multe detalii sau nelamuriri legate de serviciile de parcare sau inchirieri masini, va invit sa accesati site-ui acestora, iar apeland la datele de contact afisate oe site, cu siguranta vi se va raspunde la orice intrebare.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending