Connect with us

ALL MEDIA

Silvia Dumitrescu a sustinut un recital alaturi de elevii sai, vineri 10 iunie la Auchan Titan(galerie foto)

Rebela artista Silvia Dumitrescu si-a bucurat admiratorii daruindu-le un recital pe care l-a sustinut vineri 10 iunie in Galeria Centrului Comercial Auchan Titan.
Silvia de aceasta data si-a incantat publicul prezent cu interpretarea a catorva dintre cele mai frumoase melodii care se regasesc pe albumul “Best of Silvia Dumitrescu” produs in 2010 de Ovo Music, casa de productie condusa de artistul Ovidiu Komornyik.

Published

on

Rebela artista Silvia Dumitrescu si-a bucurat admiratorii daruindu-le  un recital pe care l-a sustinut vineri 10 iunie in Galeria Centrului Comercial Auchan Titan.

Silvia de aceasta data si-a incantat publicul prezent cu interpretarea a catorva dintre cele mai frumoase melodii care se regasesc pe albumul “Best of Silvia Dumitrescu” produs in 2010 de Ovo Music, casa de productie condusa de artistul Ovidiu Komornyik.

Ovo Music a fost infiintata in 2003 pentru a sustine si promova numele consacrate din muzica usoara romaneasca.Primul artist cu care a colaborat producatorul Ovidiu Komornyik este Angela Similea, aceasta fiind si partenera sa de scena in numeroase concerte, avand impreuna si un album de duete, “De dragul tau” produs in 2008.

In cadrul recitalului de vineri seara la Auchan Titan, Silvia Dumitrescu a venit impreuna cu cativa dintre elevii sai, copii pe care artista ii pregateste muzical. Stim despre artista ca preda muzica la cateva gradinite si canto-muzica usoara la Scoala Populara de Arta.

Elevii Silviei, de aceasta data numai fetite, au interpretat impreuna cu artista cateva melodii de pe albumul profesoarei lor “Best of Silvia Dumitrescu”.

La sugestia producatorului Ovidiu Komornyik prezent la eveniment, Silvia si-a incheiat recitalul cu doua cantece de care s-au bucurat generatii la rand “Sharika” si “Catrina”.

Finalul fiind atat de energic publicul nu a putut ramane pe locuri si au ales sa cante si sa danseze alaturi de Silvia, ultima melodie “Catrina” determinandu-i sa formeze cateva hore pentru a canta si dansa impreuna cu artista.

Inainte de incheia dorim sa o felicitam atat pe artista Silvia Dumitrescu si elevii sai alaturi de care a cantat, cat si pe producatorul Ovidiu Komornyik si intreaga sa echipa cu care colaboreaza pentru promovarea artistilor consacrati din muzica romaneasca! Echipa Radar de Media le doreste mult succes in continuare!

Comentarii

comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Stanciu Maria

    11 iunie 2011 at 23:22

    Am vazut spectacolul !Superb ! Copii foarte talentati , frumosi …Silvia , asa cum o stim , plina de viata !!!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending

%d blogeri au apreciat: