Silviu Biriș mărturisește, la "Jurnal pentru copii", că a vrut să fie un fel de James Bond al României - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Silviu Biriș mărturisește, la „Jurnal pentru copii”, că a vrut să fie un fel de James Bond al României

Published

on

Când era mic visa să devină musafir pentru că primea dulceaţă, mai apoi a văzut filmele cu James Bond şi i-au plăcut atât de mult încât s-a răzgândit. S-a hotărât să se facă poliţist. Dar, dintre toate meseriile din lume pe care le-a visat la un moment dat, a ajuns într-un final actor. Este vorba despre Silviu Biriş, invitatul Mirunei din această sâmbătă.

Curioasă să afle cum a ajuns să devină actor, dacă şi-a dorit asta încă din copilărie, Miruna a aflat o mulţime de lucruri interesante. „Cred că teatrul m-a ales pe mine, eu vroiam să mă fac poliţist. Bine, am vrut foarte multe când eram mic: îmi doream să fiu musafir, pentru că de câte ori mergeam în vizite, eram tratat cu dulceaţă, şerbet şi apă rece în special vara..şi mi-am zis eu că asta poate să fie o meserie foarte interesantă.

Apoi am văzut eu nişte filme de acţiune şi mi-a plăcut mie personajul ăla BOND, James Bond şi am zis ce ar fi să zic şi eu Biriş, Silviu BIRIŞ şi am zis să mă fac un fel de agent. Dar într-o zi mergeam pe stradă şi un regizor de film mi-a zis :”tu trebuie să te faci actor!”, aşa că se pare că teatrul sau filmul m-a ales pe mine.”

Şi a rămas pe drumul ăsta şi, peste ani, a avut şi succes. Iar reţeta succesului nu constă în pile, spune Silviu Biriş. „Eu nu cred că ar trebui să aibă pile atât de mari, nu trebuie să răzbată decât prin propriile lui forţe, cred că trebuie să fie puţin talentat, dar cred că trebuie să fie foarte serios, foarte punctual, riguros şi, în primul rând, trebuie să provoace destinul.”
Curioasă să afle de ce actorul s-a apucat foarte serios şi de cântat, Miruna a aflat că motivul era unul simplu: rămăsese singurul din familie care nu făcea asta.

„Eu am făcut şi ceva canto în facultate şi la şcoală. Am şi câteva motive de familie: mătuşa mea este o cântăreaţă celebră,Veta Biriş, tatăl meu a făcut conservatorul, numai eu nu cântam. Şi tocmai de aceea am zis, acum 4 ani de zile, că ar trebui să fac şi acest lucru. Pentru un artist, un actor, este foarte important să-şi dezvolte cât mai multe aptitudini. Şi îţi mai spun un secret, poate nu ştiai: ştiu să bat şi step.” Iar actorul Silviu Biriş are multe poveşti frumoase de spus, atât pentru copii cât şi pentru părinţii lor şi o face, provocat de Miruna, sâmbătă, ora 9.30, la „Jurnal pentru copii”, la Digi24.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Lia

    4 februarie 2013 at 15:49

    E un actor dar raspunde greu la mesaje pe facebook, adresa de mail!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending

%d blogeri au apreciat: