Connect with us

Emisiuni

Silviu Prigoană, invitatul lui Dinescu, la TVR 2

Avatar

Published

on

 Cine nu a auzit de Silviu Prigoană? Unii îl cunosc din presa tabloidă care a scris pe larg despre căsătoriile şi divorţurile lui, alţii îl ştiu ca fondator al mai multor posturi tv. Unii îi cunosc activitatea pe plan politic, alţii discută despre băieţii lui şi despre afacerile pe care Silviu Prigoană le-a cedat lor.

Cu toată expunerea media de care Silviu Prigoană a avut parte în ultimii ani, Mircea Dinescu doreşte să arate o altă faţă a afaceristului, pe care publicul larg o cunoaşte mai puţin.

Aşadar miercuri, telespectatorii TVR 2 vor afla lucrurile despre care Silviu Prigoană a vorbit foarte puţin, sau chiar deloc. Un exemplu în acest sens este afacerea lui cu vitralii, căruia Silviu Prigoană îi alocă timp şi pasiune aproape zilnic.

În plus, Mircea Dinescu îl va provoca pe invitatul său să vorbească pe larg despre modul în care omul de afaceri gândeşte despre bani, politică, măsuri economice şi, mai ales, despre partea lui de responsabilitate faţă de societate.

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, EDITIA PRIMAVARA 2014 va avea loc in data de 19 martie la Ambasad’Or Events & Leasure, eveniment inspired by PERONI. Detalii aici!

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

 

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending