Connect with us

Emisiuni

Silviu Prigoană se destăinuie în emisiunea “Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars

Published

on

Acid, simpatic, sarcastic sunt doar câteva dintre feţele pe care Silviu Prigoană le va arăta duminică, de la ora 13.00, în emisiunea  “Dincolo de aparențe”, la Antena Stars.  

“Eu n-am o poveste de viaţă, eu am o bibliotecă de poveşti. După ce-ţi tai un picior şi-ţi îngropi un copil nu te mai mişcă nici o poveste”, îi declară el Florentinei Fântânaru. Legat de povestea tragică petrecută în familia lui, moartea unuia dintre copiii săi, deputatul spune că: “a fost un preot care a venit şi a oficiat un mic serviciu religios la înmormântarea băieţelului pe care era să-l şi bat pentru că a spus să  nu fiu supărat că mi-a murit copilul că mi-am trimis un avocat in cer. Auzi, ce idiot! Nu putea să-l ia pe tata de 84 de ani, fost secretar de partid, îl ia pe asta mic, nevinovat?”

Despre relaţia tumultoasă cu Adriana Bahmuţeanu, Silviu Prigoană spune că:

“ Ea nu m-a luat din dragoste, ea m-a luat din alte motive pecuniare şi orice îi faceam nu-i ajungea”.

Duminică, de la ora 13.00, la “Dincolo de aparenţe”  de la Antena Stars aflaţi  care mai sunt relaţiile actuale  dintre Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu, dar şi care au fost începuturile poveştii lor de viaţăAdriana Bahmuţeanu îi va da replica soţului în ediţia din 13 iulie a emisiunii “Dincolo de aparenţe”.

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending