Silviu Prigoană, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Silviu Prigoană, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”!

Published

on

Omul de afaceri Silviu Prigoană vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 24 noiembrie, de la ora 23:15! Așa cum și-a obișnuit telespectatorii, Denise Rifai va pune acele întrebări menite să clarifice mai multe subiecte apărute în presă de-a lungul timpului, și de această dată referitor la un personaj extrem de puternic din punct de vedere al imaginii publice.

 

Fondator al primei televiziuni de știri din România, businessman, fost deputat, numele lui Silviu Prigoană a fost în atenția publică și prin lungul șir de mariaje și divorțuri. Viața nu l-a scutit de încercări majore, decesul primei soții și accidentul care i-a schimbat radical viața nu l-au descurajat, Silviu Prigoană reușind să își construiască un adevărat imperiu.

 

Cu toate că viață personală a acestuia a ținut multă vreme primele pagini ale tabloidelor, prin divorțurile repetate, în ultima perioadă, Silviu Prigoană a fost foarte rezervat în ceea ce privește aparițiile pe scena publică. „Divorțurile de Adriana Bahmuțeanu au fost doar pentru publicitate ?”, „A fost gunoiul românilor șansa dumneavoastră de a face avere ?”, „V-ați simțit complexat de handicapul dumneavoastră ?”, „Sunteți un bărbat zgârcit ?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Silviu Prigoană, în ediția de marți seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

Aşadar, nu pierdeți marți, 24 noiembrie, de la ora 23:15, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, un interviu revelator despre un personaj public extrem de interesant, cu o poveste de viață incredibilă, Silviu Prigoană.

 

Advertisement

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending